Πέμπτη, 9 Απριλίου, 10:37
Αρχική security Αποζημίωση $ 3000 για τα ενοχλητικά robocalls, μέσω νέας υπηρεσίας

Αποζημίωση $ 3000 για τα ενοχλητικά robocalls, μέσω νέας υπηρεσίας

Μισείτε και εσείς τα ενοχλητικά robocalls; Τώρα ήρθε η λύση.

robocallsΟι περισσότεροι άνθρωποι είτε κλείνουν το τηλέφωνο είτε αγνοούν τα robocalls και αφήνουν το τηλέφωνο να χτυπά. Ωστόσο, τώρα μπορείτε να πάρετε εκδίκηση από όλες αυτές τις εταιρείες που σας βασανίζουν με ατελείωτες κλήσεις και σας ζητούν προσωπικές πληροφορίες ή προσπαθούν να σας πουλήσουν προϊόντα και υπηρεσίες. Η λύση ονομάζεται Robo Revenge και είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να μηνύσετε το άτομο που σας καλεί και ζητήσετε αποζημίωση μέχρι και $ 3.000 ανά κλήση.

Η υπηρεσία Robo Revenge είναι η πιο πρόσφατη υπηρεσία της DoNotPay, ένα νόμιμο chatbot που επιτρέπει στους καταναλωτές να κάνουν διάφορα πράγματα όπως να ακυρώσουν υπηρεσίες ή συνδρομές ή ακόμα και προγραμματισμένα ραντεβού σε κυβερνητικά γραφεία κλπ. Σύμφωνα με τον ιδρυτή και CEO της DoNotPay, Joshua Browder, πολλές μεγάλες εταιρείες δεν καταφέρνουν να προστατεύσουν τους καταναλωτές από τα robocalls.

“Οι καταναλωτές πρέπει να προστατευθούν”, δήλωσε ο Browder. “Ο μόνος τρόπος για να τελειώσει το πρόβλημα είναι να αρχίσουν οι robocallers να χάνουν χρήματα κάθε φορά που καλούν κάποιον”.

Η υπηρεσία Robo Revenge υπόσχεται να εφαρμόσει αυτή την τεχνική. Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη τόσο στο επίσημο site όσο και στη εφαρμογή της DoNotPay.

Αρχικά, το Robo Revenge σας προσθέτει αυτόματα στο Μητρώο «Do Not Call», μια λίστα που διαχειρίζεται η Federal Trade Commission, και στοχεύει στην προστασία των ανθρώπων από ανεπιθύμητες κλήσεις. Στη συνέχεια, σας δίνει μια εικονική DoNotPay burner πιστωτική κάρτα, την οποία παρέχετε όταν λαμβάνετε robocalls. Το Robo Revenge χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες συναλλαγών για να πάρει τα στοιχεία επικοινωνίας του robocaller και στη συνέχεια σας καθοδηγεί για το πώς να τον μηνύσετε.

- Advertisement -

Μπορείτε να ζητήσετε αποζημίωση έως 3.000 δολάρια, στο πλαίσιο του νόμου για την προστασία των καταναλωτών τηλεφώνου, ενός νόμου που προστατεύει τους καταναλωτές που έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να ενοχλούνται από robocalls. Το Robo Revenge δημιουργεί αυτόματα επιστολές απαίτησης και δικαστικά έγγραφα για να βοηθήσει τους χρήστες.

Σύμφωνα με την YouMail, μια εταιρεία που μπλοκάρει robocalls, οι Αμερικανοί πολίτες έλαβαν 58,5 δισεκατομμύρια robocalls κατά τη διάρκεια του 2019 (22% περισσότερες κλήσεις σχετικά με το 2018). Τα μισά περίπου από αυτά τα robocalls ήταν απάτες, ενώ το 14% σχετιζόταν με την πώληση προϊόντων.

Ο Browder δηλώνει ότι οι δικηγόροι έχουν κερδίσει εκατομμύρια μηνύοντας robocallers. Ωστόσο, ο μέσος άνθρωπος δεν γνωρίζει τον νόμο και δεν ξέρει ποιος τον καλεί. Με την υπηρεσία Robo Revenge, οι πελάτες μπορούν να πάρουν τον έλεγχο.

Προς το παρόν, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους Αμερικανούς πολίτες. Μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη μείωση του προβλήματος και στην απόκτηση κάποιων χρημάτων, ωστόσο δεν μπορεί να κρατήσει μακριά όλους τους απατεώνες. Δεν μπορεί, για παράδειγμα, να αναγνωρίσει τους robocallers που βρίσκονται εκτός Αμερικής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

Η πτώση του Zoom: Η Google απαγορεύει στους υπαλλήλους της να το χρησιμοποιούν

Πριν από λίγες εβδομάδες, το Zoom αποτελούσε μια από τις κορυφαίες λύσεις τηλεδιασκέψεων. Πολλοί άνθρωποι που εργάζονται...

OTEAcademy: Πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για Επιστήμονες & Ελεύθερους Επαγγελματίες, που πλήττονται από τον COVID-19

Στο ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης µε πιστοποίηση για επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες που πλήττονται από τον COVID-19, συµµετέχει η OTEAcademy.

Το Facebook ήθελε να αγοράσει το Pegasus Spyware για να παρακολουθεί τους χρήστες Apple

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της NSO, Shalev Hulio, το Facebook προσπάθησε να αγοράσει...

7 εφαρμογές για να δείτε ταινίες online ταυτόχρονα με τους φίλους σας

Σύμφωνα με τις συστάσεις που έχουν γίνει από τις κυβερνήσεις και τους οργανισμούς υγείας ανά τον κόσμο,...

Μοντέλο της Tesla χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια για να κινείται

Το σχέδια για ένα Tesla Roadster, με κινητήρα που χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο διαδίκτυο και...

Ο George Soros πιέζει για ταχυδρομική ψηφοφορία λόγω COVID-19

Ο George Soros πιέζει για ταχυδρομική ψηφοφορία λόγω COVID-19: Για τις ανάγκες της ψηφοφορίας, το χρηματοδοτούμενο από τον George Soros, Brennan Center...

Sony: Αποκάλυψε το νέο χειριστήριο DualSense για το PS5!

Μαζί με το πέμπτο κατά σειρά μοντέλο Playstation, PS5, η Sony αποκάλυψε το νέο διαστημικό χειριστήριο DualSense, το οποίο διατηρεί ορισμένα από...

Κορωνοϊός: Απατεώνες πωλούν στο Dark Web αίμα και σάλιο από κάποιον επιζώντα

Η διαφήμιση στο Own Shop, ένα κατάστημα στο Dark Web, ισχυρίζεται ότι ο κάποιος έχει μολυνθεί από κορωνοϊό και τώρα πουλάει το...

UbuntuDDE: Ubuntu Linux με επιφάνεια εργασίας Deepin

UbuntuDDE: Ubuntu Linux με επιφάνεια εργασίας Deepin- Έχετε σκεφτεί ποτέ, τι θα γινόταν αν συνδυάσετε τις δυνάμεις...

Facebook: Λανσάρει νέα εφαρμογή chat για ζευγάρια λόγω COVID-19!

Καθώς οι κυβερνήσεις μεγάλου αριθμού χωρών έχουν λάβει τα μέτρα του social distancing και του lockdown, σε μία προσπάθεια να περιοριστεί η...