ΑρχικήinetΠοιοι developers παίρνουν τους υψηλότερους μισθούς;

Ποιοι developers παίρνουν τους υψηλότερους μισθούς;

developers Ο μισθός είναι ένα μόνο από τα στοιχεία που εξετάζουν οι εργαζόμενοι στον τεχνολογικό τομέα (π.χ. developers), όταν αποφασίζουν να αναλάβουν μια θέση εργασίας. Υπάρχουν πολλά αλλά πράγματα που πρέπει να σκεφτούν, ωστόσο ο μισθός είναι ένα αρκετά σημαντικό στοιχείο.

Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, όπως αυτή της τεχνολογίας, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για επαγγελματίες με εξαιρετικές δεξιότητες, που μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν εις πέρας σημαντικά projects. Όταν βρεθεί ένα τέτοιο άτομο, οι εταιρείες πρέπει να προσφέρουν κάτι περισσότερο από χρήματα ως ανταμοιβή.

Σύμφωνα με μια εταιρεία που ασχολείται με θέματα προσλήψεων προσωπικού και μισθοδοσίας, το IT προσωπικό στις μέρες μας ζητά συνήθως ευέλικτη εργασία. Η ευελιξία έχει να κάνει κυρίως με τις ώρες όσο και με το χώρο εργασίας. Σήμερα, η εργασία από το σπίτι είναι πολύ συνηθισμένη.

“Εάν οι εταιρείες δεν προσφέρουν τα παραπάνω, κινδυνεύουν να χάσουν ταλαντούχους επαγγελματίες που προσελκύονται από τις νεοσύστατες εταιρείες και τις εταιρείες FinTech που έχουν περισσότερα οφέλη”, ανέφερε η εταιρεία.

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας, οι θέσεις με τις υψηλότερες αμοιβές είναι οι development leads, οι CISO (chief information security officer) και οι επικεφαλής data engineering.

Επίσης, οι μισθοί για τους developers ποικίλλουν, με τους developers που χρησιμοποιούν τη γλώσσα προγραμματισμού C ++ και τους developers της Java να παίρνουν τις υψηλότερες αμοιβές.

Οι full stack developers βρίσκονται επίσης αρκετά υψηλά στις αμοιβές. Ακολουθούν οι front end developers με ελαφρώς πιο χαμηλό μισθό. Στα ίδια επίπεδα με τους front end βρίσκονται και οι JavaScript developers.

Οι Android, iOS και Oracle developers παίρνουν λίγο χαμηλότερους μισθούς.

Σύμφωνα με την εταιρεία προσλήψεων, πολλοί οργανισμοί σκοπεύουν να υιοθετήσουν το DevOps μέσα στο 2020 και επειδή πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα και αλλαγές εντός των IT τμημάτων για την ενσωμάτωση και την αυτοματοποίηση των βέλτιστων πρακτικών ασφαλείας, η πρόσληψη ομάδων ασφαλείας θα είναι «τάση» φέτος.

Επίσης, πολύ δημοφιλείς θα είναι οι επαγγελματίες που ασχολούνται με την ανάλυση δεδομένων και οι μηχανικοί.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS