ΑρχικήTop PicksTop ski μπότες και ski gadgets υψηλής τεχνολογίας

Top ski μπότες και ski gadgets υψηλής τεχνολογίας

Το κρύο μας έχει χτυπήσει για καλά την πόρτα και όσοι είναι λάτρεις του ski περίμεναν με ανυπομονησία αυτές τις ημέρες. Δεν σας έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους άρθρα, αλλά με τον περισσότερο εξοπλισμό να είναι υψηλής τεχνολογίας σκεφτήκαμε ότι θα σας ενδιαφέρει να μάθετε μερικούς από τους πιο καινοτόμους εξοπλισμούς της αγοράς.

ski

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα καλύτερα είδη για ski που διαθέτουν υψηλή τεχνολογία:

GoPro Hero8 Black

Πρόσφατα απονεμήθηκε το βραβείο επιλογής Editors ‘Choice στη νέα κορυφαία κάμερα GoPro, την Hero8 Black ($ 350).

“Ποιο είναι το νέο χαρακτηριστικό της Hero 8 Black που την κάνει τόσο εξαιρετική; Δεν είμαι βέβαιος ότι είναι μόνο ένα, αλλά υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά και ενημερώσεις που καθιστούν γενικά ευκολότερη τη χρήση και μια καλύτερη κάμερα ανεξάρτητα από το τι φωτογραφίζετε, αλλά και η φωτογραφική μηχανή επανασχεδιάστηκε για να απαλλαγεί από το πλαίσιο που απαιτείται για τη συναρμολόγηση της κάμερας. Αυτό είναι φανταστικό για εμένα αφού πάντοτε μισούσα το πλαίσιο – το ξεχνούσα κάποιες φορές και στη συνέχεια δεν θα μπορούσα να τοποθετήσω τη φωτογραφική μηχανή. Μπλόκαρε επίσης την υποδοχή της μπαταρίας και της κάρτας microSD, η οποία είναι τώρα στη δεξιά πλευρά με θύρα USB-C. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να εναλλάσσετε τις μπαταρίες και τις κάρτες καθώς και να το φορτίζετε και είναι ακόμα αδιάβροχο στα 10 μέτρα” δήλωσε ο Josh Goldman αρθρογράφος του CNET.

Glade Adapt γυαλιά με φωτοχρωμικούς φακούς

Αν δεν θέλετε να πληρώσετε έως και 200 δολάρια για μια σειρά από γυαλιά Smith I / O, υπάρχουν πολλές πιο προσιτές εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από την Glade του Κολοράντο, που υπερηφανεύεται για την κατασκευή γυαλιών που προσφέρουν παρόμοιες ή καλύτερες επιδόσεις από high-end μοντέλα από άλλες εταιρείες με πολύ λιγότερα χρήματα.

Η μεγάλη προσφορά είναι ότι τα Adapt περιλαμβάνουν φακό Photochromatic Flux για $ 109. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι ένας φωτοχρωματικός φακός, είναι αυτός που αλλάζει χρώματα ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού που βιώνετε. Με άλλα λόγια, είναι ο χαμαιλέοντας των φακών και συνήθως τα φωτοχρωματικά γυαλιά κοστίζουν πολύ περισσότερο.

Smith 4D MAG Γυαλιά

Το Smith 4D MAG ($ 280) είναι τα κορυφαία γυαλιά της εταιρείας. Διαθέτουν ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο (25% ευρύτερο σε σύγκριση με το I / O Mag) και 5x αντιθαμβωτικό εσωτερικό φακό με την τεχνολογία IntegraEnergy AirEvac που συμβάλλει στη μείωση του θορύβου. Η αλλαγή των φακών είναι εύκολη – συμπεριλαμβάνεται ένας φακός χαμηλού φωτισμού και ένας υψηλού – με το σύστημα MAG. Δύο μοχλοί απελευθερώνουν τον φακό, ο οποίος προσκολλάται μαγνητικά στο προστατευτικό γυαλί.

Seirus HeatTouch Hellfire γάντια

Η κορυφαία ναυαρχίδα της Seirus HeatTouch Hellfire διατίθεται για $ 425 για άνδρες και γυναίκες. Τα γάντια δεν έχουν αλλάξει για την σεζόν 2019 έως 2020, αλλά η μπαταρία αναβαθμίστηκε πέρυσι σε μια πιο δύνατη έκδοση με αυξημένη διάρκεια.

Στη ρύθμιση χαμηλής θέρμανσης μπορείτε να φτάσετε έως και 12 ώρες στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με μέτρια κλίση περίπου 8 ώρες και υψηλή σε 4 ώρες.

Spyder Hokkaido GTX Jacket

Η Spyder κατασκευάζει πολλά jackets και άλλα εξωτερικά ενδύματα, αλλά ένα από τα τα αγαπημένα μου jackets είναι το Hokkaido ($ 800), που ονομάστηκε για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας για σκι σε σκόνη. Είναι σχετικά ελαφρύ και πολύ άνετο, ενώ κατορθώνει να είναι αρκετά ζεστό. Είναι εξοπλισμένο με ύφασμα Gore-Tex και τεχνολογίες Primaloft Gold Eco μαζί με ένα κεντρικό σύστημα εξαερισμού και το σύστημα RECCO Advanced Rescue για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε σε περίπτωση χιονοστιβάδας. Μου αρέσει καλύτερα σε μπλε χρώμα, αλλά έρχεται σε άλλες επιλογές χρωμάτων.

Το πλησιέστερο jacket σε αυτό για τις γυναίκες είναι ίσως το Brava GTX ($ 600).

Smith Code κράνος

Η Smith δεν άλλαξε τίποτα σε αυτό το φετινό μοντέλο από το περασμένο έτος – εκτός από τις επιλογές χρωμάτων. Συσκευάζεται στις περισσότερες από τις τελευταίες τεχνολογίες του Smith (και στο Vantage). Στο εσωτερικό, αντί για σκληρό αφρό, θα βρείτε ένθετα Koroyd που από την κορυφή μοιάζουν με κηρήθρα κυκλικών (όχι εξαγωνικών) κυλίνδρων. Το υλικό υψηλής τεχνολογίας κατασκευάζεται από ελαφρούς, φιλικούς προς το περιβάλλον πολυμερούς εξωθημένους σωλήνες που συγκολλούνται θερμικά μεταξύ τους για να σχηματίσουν ένα ισχυρό στρώμα προστασίας που επιτρέπει την καλή ροή του αέρα. (Ο Smith έχει προσθέσει άλλα υλικά και σχεδιαστικά στοιχεία στο κράνος και εμπορεύεται ολόκληρο το πακέτο προστασίας ως “κατασκευή Aerocore.”)

Πέρα από το πολυτελές padding, υπάρχει το σύστημα συναρμολόγησης BOA FS360 (με σχέδιο φωτοστέφανο 360 μοιρών), το οποίο σας βοηθά να έχετε μια άνετη, προσαρμοσμένη εφαρμογή. Το νέο αυτή τη χρονιά είναι το σύστημα ιμάντα Wayfinder με Fidlock που είναι βασικά ένα μαγνητικό σύστημα ταχείας απελευθέρωσης που διευκολύνει το άνοιγμα και το κλείσιμο του ιμάντα.

Το κράνος έρχεται μόνο σε έκδοση MIPS, η οποία προσφέρει αυξημένη προστασία. Σε ένα Σύστημα Προστασίας Εγκεφάλου MIPS, το κέλυφος και η επένδυση διαχωρίζονται από ένα στρώμα χαμηλής τριβής που «επιτρέπει το κράνος να ολισθαίνει σε σχέση με το κεφάλι».

Seirus Magnemask Combo Clava

Το Magnemask Combo Tube της Seirus είναι μια μάσκα για σκι που φέρει μαγνητικές ραφές, ώστε να τραβήξετε εύκολα τη μάσκα από το πρόσωπό σας και να την βάλετε ξανά όταν τη χρειάζεστε. Έρχεται σε επιλογές πολλαπλών μεγεθών και καταλόγους για $ 50. Η εταιρεία πωλεί επίσης ένα Magnemask Combo Clava που έχει ελαφρώς παχύτερο υλικό (Neofleece) για να καλύψει το πρόσωπό σας. Βρήκα το Combo Tube πιο άνετο.

K2 Recon 120 MV Heat Ski μπότες

Το K2 διαθέτει δύο ski μπότες με επαναφορτιζόμενη τεχνολογία θερμικής θέρμανσης USB, ενσωματωμένη στην επένδυση. Το Recon 120 MV Heat ($ 650), το υψηλότερο από τα δύο μοντέλα (το άλλο είναι το ευρύτερο B.F.C. 100), είναι πλέον ελαφρύτερο και πιο άνετο στη χρήση. Είναι προσανατολισμένο σε πιο εξελιγμένους σκιέρ. Το μοντέλο του 2020 είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες και θα πρέπει να αποσταλεί σύντομα. Έχω χρησιμοποιήσει μια παλαιότερη έκδοση και ενώ η θερμότητα δεν κάνει απαραίτητα τα πόδια σας ζεστά, απλά δεν αφήνει τα δάχτυλα σας να παγώσουν τις πολύ κρύες μέρες.

Ψηφιακός εκπαιδευτής σκι Carv

Τα ιδιωτικά μαθήματα έχουν γίνει πραγματικά ακριβά, οπότε γιατί να μην αγοράσετε κάποια εικονικά;

Το Carv είναι ένας ψηφιακός εκπαιδευτής για ski που συνδυάζει κάποιο hardware που προσαρτάτε στις ski μπότες σας με μια εφαρμογή iOS (το Android έρχεται σύντομα) που παρέχει feedback σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τον τρόπο που κάνετε σκι.

Οι αρχικές κριτικές ήταν θετικές και το λογισμικό ενημερώθηκε πρόσφατα στην έκδοση 2.0 με ορισμένες μικρές βελτιώσεις υλικού, συμπεριλαμβανομένης μιας πιο συμπαγούς μπαταρίας με την ίδια διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το Carv κοστίζει $ 300. Αυτό είναι λιγότερο από ό, τι ένα ενιαίο πλήρες ιδιωτικό μάθημα θα σας κοστίσει στα περισσότερα θέρετρα.

North Face Steep Patrol γάντια

Τα γάντια Steep Patrol της North Face ($ 140) διαθέτουν αδιάβροχο εξωτερικό δέρμα δέρματος από δέρμα αγελάδας και κάτι που το North Face αποκαλεί στο μέλλον το “The Future” (ενσωματώνει το υλικό Futurelight της εταιρείας). Σχεδιασμένα να προσαρμόζονται στα χέρια σας με την πάροδο του χρόνου, έχουν μια άνετη εφαρμογή με την “Radiametric άρθρωση” που υποτίθεται ότι θα κρατήσει τα χέρια σας στη φυσική χαλαρή θέση τους.

Trewth Bib στολή

Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικά τεχνολογικό παντελόνι σκι, η εταιρεία Trew, έχει μερικά διαφορετικά μοντέλα για να επιλέξετε. Η τελευταία έκδοση του κλασικού Trewth (399 δολάρια) παντελονιού διαθέτει την ενισχυμένη αναπνευσιμότητα του Dermizax NX, την οποία η Trew αναφέρει ως την πιο αναπνεύσιμη αντιανεμική μεμβράνη στον κόσμο.

Η γυναικεία έκδοση αυτού του παντελονιού είναι το Chariot Bib ($ 399).

Atomic Hawx Ultra Connected Ski Μπότες

Η Atomic ανακοίνωσε ότι η δημοφιλής σειρά μποτών Hawx Ultra θα έρθει σε μια έκδοση Connected με ενσωματωμένο tracker που παρέχει “state-of-the-art ψηφιακές δυνατότητες παρακολούθησης και ανάλυσης μέσω της δωρεάν εφαρμογής Mobile Connected App της Atomic για άμεση ανατροφοδότηση σε κλίση και βελτιωμένη ski εμπειρία. ”

Οι επερχόμενες μπότες ski θα διαθέτουν την τεχνολογία Movesense της Suunto και ενσωματωμένους αισθητήρες δύναμης μέσα στην επένδυση. Με βάση τα σχόλια που σας δίνει η εφαρμογή, θα μπορείτε να προσαρμόσετε την τεχνική του ski για υψηλότερες επιδόσεις, βελτιώνοντας την ισορροπία, τον έλεγχο πίεσης και τις δεξιότητές σας.

Ας ελπίσουμε ότι θα τις δούμε στα καταστήματα για την σεζόν του 2020. Ακόμη δεν γνωρίζουμε κάτι για την τιμολόγηση.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS