ΑρχικήsecurityΜήπως έχει χακαριστεί ο λογαριασμός σας στο Spotify;

Μήπως έχει χακαριστεί ο λογαριασμός σας στο Spotify;

Πρόσφατα, το Spotify λανσαρίστηκε στην Ινδία. Στο Spotify, ο καθένας μπορεί εύκολα να ακούει τραγούδια. Το Spotify διαθέτει περισσότερα από 50 εκατομμύρια τραγούδια. Υπάρχουν δωρεάν και εκδόσεις υψηλής ποιότητας στο Spotify. Μόλις αποκτήσετε το premium membership, μπορείτε να έχετε πολλά οφέλη. Αλλά πρόσφατα υπάρχουν ορισμένα προβλήματα που έχουν αναφερθεί από τους χρήστες σχετικά με την έκδοση premium.

Πώς να ελέγξετε εάν ο Spotify Λογαριασμός σας έχει χακαριστεί;

Πολλά περιστατικά συνέβησαν στο παρελθόν από αυτό που μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα ότι ο λογαριασμός σας είναι χακαρισμένος ή όχι. Παρακάτω θα δείτε μερικά από αυτά τα περιστατικά. Επίσης, έχουμε κάποιες συμβουλές για εσάς, από τις οποίες μπορείτε να ελέγξετε ότι ο λογαριασμός σας είναι hacked ή όχι. Εάν οποιαδήποτε στιγμή ξαφνικά η μουσική σας έχει σταματήσει ή τα τραγούδια αλλάζουν αυτόματα, τότε πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, επειδή δεν αποτελεί λειτουργικό πρόβλημα του λογαριασμού σας αλλά ο λογαριασμός σας έχει χακαριστεί.

Στο Spotify, αν κάποιος έχει συνδεθεί στο λογαριασμό σας και πατήσει το play τότε θα ακούσετε την ίδια μουσική ομοίως αν αλλάξετε το τραγούδι τότε σε άλλα άτομα το τραγούδι θα αλλάξει.

Ο 23χρονος Connor Ball έκανε μπάνιο και τότε συνέβη το εξής. Το τραγούδι που άκουγε ξαφνικά σταμάτησε. Καθώς το τραγούδι σταμάτησε, δεν μπορούσε να πατήσει το play ξανά καθώς βρισκόταν στο ντους. Ένα άλλο τραγούδι ξεκίνησε από μόνο του, το οποίο δεν του άρεσε. Τότε συνειδητοποίησε ότι ο Spotify Λογαριασμός του είχε χακαριστεί.

Αυτόματα το τραγούδι ξεκίνησε από το Google Chrome στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web, το οποίο δεν χρησιμοποιούσε ο Connor Ball. Ο κ. Ball δεν άλλαξε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού του και συνέχισε να βλέπει το γούστο του hacker.

Ένα άλλο πρόσωπο είχε επίσης χακαριστεί, ο δεκαεννιάχρονος, Chris Pantin, ο οποίος είναι φοιτητής στην Καλιφόρνια. Ο hacker έπαιξε επανειλημμένα το άλμπουμ από τον rapper YG. Αυτή ήταν και η στιγμή που κατάλαβε ότι ο λογαριασμός του έχει χακαριστεί.

Πώς να ασφαλίσετε το λογαριασμό σας στο Spotify;

  • Πρέπει να χρησιμοποιείται έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης για όλους τους ιστότοπους που κάνατε εγγραφή.
  • Αποφύγετε πάντα την εγγραφή σε νέους ή μη αξιόπιστους ιστότοπους. Επειδή εάν ο ιστότοπος έχει χακαριστεί ή έχουν διαρρεύσει τα δεδομένα αυτού του ιστότοπου, τότε όλες οι λεπτομέρειες θα είναι εύκολα προσβάσιμες από οποιονδήποτε hacker.
  • Προσπαθήστε να μην μοιράζεστε το λογαριασμό σας με κανέναν. Επειδή αν ο λογαριασμός σας είναι απενεργοποιημένος μόνο με έναν τρόπο, μπορείτε να τον εντοπίσετε. Ελέγξτε ακριβώς ποια τραγούδια παίζονται. Έτσι εάν έχετε δώσει πρόσβαση στους φίλους και την οικογένειά σας, τότε δεν μπορείτε να καταλάβετε ποιος χρησιμοποιεί hacker ή φίλο.
  • Καταργήστε την πρόσβαση σε λογισμικό τρίτων κατασκευαστών.
  • Αφού χρησιμοποιήσετε το Spotify σε μια νέα συσκευή, κρατήστε την συνήθεια να κάνετε logout από αυτήν τη συσκευή.

Ασφαλίστε το λογαριασμό Spotify από τους hacker, εξασφαλίζοντας τον κωδικό πρόσβασής σας. Παρόλο που η εφαρμογή είναι ασφαλής, αλλά γίνεται εύκολη πρόσβαση στον υπολογιστή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύτερη ασφάλεια. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό που ένας hacker μπορεί να κερδίσει αφού έχει πρόσβαση στη μουσική βιβλιοθήκη σας αλλά χρησιμοποιώντας ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS