ΑρχικήinetΟι θέσεις εργασίας στον τομέα του Cryptocurrency αυξήθηκαν κατά 1,457%

Οι θέσεις εργασίας στον τομέα του Cryptocurrency αυξήθηκαν κατά 1,457%

cryptocurrency

Σύμφωνα με μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Indeed.com, η άνοδος του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων τα τελευταία χρόνια, έχει οδηγήσει σε μία δραματική αύξηση των θέσεων εργασίας στον τομέα του cryptocurrency. To ποσοστό των θέσεων εργασίας στον τομέα του cryptocurrency ανά εκατομμύριο, έχει αυξηθεί κατά 1.457% τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Παρά τις μεγάλες διακυμάνσεις που παρουσιάζουν οι τιμές των ψηφιακών νομισμάτων, υπάρχουν πολλές εταιρείες που αποφάσισαν να επενδύσουν σε τεχνολογίες όπως το blockchain.

Όπως αποκάλυψε η έρευνα του Indeed, από το Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2019 το μερίδιο των θέσεων εργασίας cryptocurrency ανά εκατομμύριο αυξήθηκε κατά 1,457%.

Οι εταιρείες τεχνολογίας διπλασιάζουν τη χρήση τεχνολογίας που χρησιμοποιεί αποκεντρωμένα συστήματα για πιο ασφαλείς και διαφανείς συναλλαγές.

Οι 5 κορυφαίες θέσεις εργασίας στον τομέα του cryptocurrency

Είναι λοιπόν σαφές ότι το blockchain και τα ψηφιακά νομίσματα έχουν μπει δυναμικά στην καθημερινότητά μας. Ποιες είναι όμως οι θέσεις εργασίας που σχετίζονται με αυτά;

Από τον προγραμματισμό έξυπνων συμβολαίων στο σχεδιασμό UI για εφαρμογές κρυπτογράφησης για την οικοδόμηση αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps), υπάρχουν πολλές εργασίες στον τομέα του cryprocurrency αυτή τη στιγμή.

Για όσους ενδιαφέρονται για μία από αυτές τις θέσεις εργασίας, θα χρειαστεί να εξοικειωθούν με τη βασική κρυπτογραφία, τα δίκτυα P2P και γλώσσες όπως οι Python, Java, C ++, JavaScript μαζί με άλλες δεξιότητες κρυπτογράφησης.

Για να αυξήσετε περαιτέρω τις πιθανότητες να κατακτήσετε μια θέση στον τομέα του blockchain, θα πρέπει να έχετε γνώση του Bitcoin Script, του Hyperledger, του Solidity του Ethereum, του πρωτοκόλλου Ripple ή άλλων γλωσσών που χρησιμοποιούνται σήμερα για την ανάπτυξη της εν λόγω τεχνολογίας, όπως το Rholang.

Είναι οι θέσεις εργασίας τόσο ευμετάβλητες όσο το ίδιο το cryptocurrency;

Εταιρείες όλων των μεγεθών ανά τον κόσμο έχουν αυξήσει τη ζήτηση και τους μισθούς για θέσεις εργασίας στον τομέα του blockchain. Η τάση αυτή αναμένεται να συνεχίσει και το 2020, παρά την αστάθεια που υπάρχει στην αξία του Bitcoin και των ψηφιακών νομισμάτων γενικότερα.

Σύμφωνα όμως με το Indeed, η τεχνολογία του blockchain ήρθε για να μείνει.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS