ΑρχικήsecurityΗ Αυστραλιανή Στατιστική Υπηρεσία ABS ψάχνει το κατάλληλο scanning software!

Η Αυστραλιανή Στατιστική Υπηρεσία ABS ψάχνει το κατάλληλο scanning software!

Η Αυστραλιανή Στατιστική Υπηρεσία (ABS) έχει υποβάλει αίτηση υποβολής προσφορών που αναζητά λογισμικό συλλογής, αναγνώρισης και επιδιόρθωσης δεδομένων, καθώς και υποδομή σάρωσης που θα χρησιμοποιηθεί για το 2021 Census.

Σύμφωνα με την ABS, η software λύση θα χρησιμοποιηθεί για τη σάρωση, καταγραφή, αναγνώριση και ενίσχυση γραπτών απαντήσεων από έντυπα που βασίζονται σε χαρτί των οικιακών και επαγγελματικών συλλογών του Census 2021 και της ABS. Στη συνέχεια θα καλύπτει τις απαντήσεις σε μια ηλεκτρική μορφή, ώστε τα δεδομένα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από “κατάλληλα συστήματα”.

“Η ABS αναζητά λογισμικό καταγραφής, αναγνώρισης και επιδιόρθωσης δεδομένων που προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες που υποστηρίζουν τις απαιτήσεις απεικόνισης και δεδομένων, καταγράφοντας απαντήσεις από έντυπα σε χαρτί χρησιμοποιώντας ICR (αναγνώριση ευφυών χαρακτήρων) ή / και OCR (οπτική αναγνώριση χαρακτήρων) και / ή την τεχνολογία OMR (αναγνώριση οπτικών σημάτων) και μηχανές αναγνώρισης για αυτόματη ερμηνεία και ψηφιοποίηση δεδομένων “, γράφει η ABS στο έντυπο της πρόσκλησης υποβολής προσφορών.

ABS

Πρόσθεσε ότι ενώ το λογισμικό θα ήταν “ιδανικά” συμβατό με τους τρέχοντες σαρωτές Kodak i5850 που ανήκουν στην ABS, ο οργανισμός δήλωσε ότι είναι ανοικτός σε «εναλλακτικές συστάσεις scanner που θα παρέχουν τη βέλτιστη αλληλεπίδραση με το λογισμικό που θα προωθηθεί».

Ενώ η προθεσμία υποβολής προσφορών στις 9 Δεκεμβρίου, η ΑBS δήλωσε ότι προτίθεται να προμηθεύσει το λογισμικό “όσο το δυνατόν συντομότερα” με σκοπό να αξιολογηθεί, να αναπτυχθεί, να δοκιμαστεί και να κατασκευαστεί η λύση για την άσκηση ετοιμότητας του Census ” έως τον Αύγουστο του 2020.

Η ABS επιδιώκει τη σύναψη σύμβασης με πάροχο από τις αρχές του 2020 έως τον Ιούνιο του 2022, με την επιλογή παράτασης της σύμβασης για περαιτέρω περίοδο έως δύο ετών.

Το Μάιο αποκαλύφθηκε ότι η PwC Australia είχε επιλεγεί ως εταίρος πληροφορικής για το 2021 Census. Η ΑBS δήλωσε ότι η PwC θα λειτουργούσε την ψηφιακή απογραφή στις υπηρεσίες Amazon Web Services, η οποία είχε πιστοποιηθεί ότι χειρίζεται τα Protected workloads  νωρίτερα αυτό το έτος.

“Η ΑBS και η PwC Australia θα συνεργαστούν με αξιόλογους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Αυστραλιανού Κέντρου Ασφάλειας Cyber και του Οργανισμού Ψηφιακής Μετατροπής, για να δημιουργήσουν μια ασφαλή λύση που να διαχειρίζεται την υψηλή ζήτηση που αναμένεται για το 2021 Census”, ανέφερε η ΑBS.

Τον Απρίλιο, η ΑBS διέθεσε σε 38,3 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια στον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό του 2019-20.

Στις 9 Αυγούστου 2016, η ABS αντιμετώπισε μια σειρά από επιθέσεις DDoS, υπέστη hardware router failure, με αποτέλεσμα να κλείσει το website της Census και οι πολίτες να μην μπορούν να ολοκληρώσουν τις ηλεκτρονικές υποβολές τους.

Η Census έτρεχε με την εσωτερική υποδομή που προμηθεύτηκε από την τεχνολογία της IBM. Ένα μήνα αργότερα, η ABS προκάλεσε έκρηξη στην IBM και δήλωσε ότι δεν κατόρθωσε να αντιμετωπίσει επαρκώς τον κίνδυνο που υπέστη βάσει σύμβασης.

“Το σύστημα της Census στο διαδίκτυο φιλοξενήθηκε από τη IBM υπό σύμβαση με την ABS και η επίθεση DDoS δεν θα μπορούσε να διαταράξει το σύστημα”, δήλωνε η ΑBS την εποχή εκείνη. “Παρά τον εκτεταμένο προγραμματισμό και προετοιμασία από την ABS για την απογραφή του 2016, ο κίνδυνος αυτός δεν αντιμετωπίστηκε επαρκώς από την IBM και η ABS θα είναι πιο ολοκληρωμένη στη διαχείριση κινδύνων στο μέλλον“.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS