ΑρχικήinetTop mobile apps που θα έχουν σημαντική ανάπτυξη στον μέλλον

Top mobile apps που θα έχουν σημαντική ανάπτυξη στον μέλλον

Η χρήση του Internet έχει μία συνεχόμενη άνοδο την τελευταία δεκαετία και ο κύριος παράγοντας που την επηρεάζει είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται από τις εταιρίες ανάπτυξης mobile apps. Επιπλέον, κάποια επαγγέλματα όπως, η μηχανική, η ιατρική, η εκπαίδευση κ.λπ., θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν διαδραστικά mobile apps.

Κάθε εταιρεία ανάπτυξης mobile app στοχεύει στο να είναι προσιτή, ενδιαφέρουσα και user-friendly. Οι developers των mobile apps χρησιμοποιούν πολλές τεχνολογίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως είτε για μία συγκεκριμένη πλατφόρμα είτε για ανάπτυξη πολλών εφαρμογών. Οι κύριες γλώσσες προγραμματισμού που χρησιμοποιούνται από τους developers είναι C ++, Swift, Java, PHP και HTML5. Αυτές οι γλώσσες υπολογιστών και προγραμματισμού έχουν βελτιώσει την εμπειρία των developer.

mobile apps

Στα μελλοντικά επαγγέλματα θα είναι απαραίτητες κάποιες κορυφαίες τεχνολογίες, για αυτό το λόγο οι εταιρίες mobile app εργάζονται πάνω σε αυτές τις εξελίξεις.

Μία τέτοια τεχνολογία είναι η τεχνητή νοημοσύνη. Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι η προσομοίωση της ανθρώπινης νοημοσύνης που επεξεργάζεται μηχανές. Αυτές οι διαδικασίες περιλαμβάνουν τρία σημαντικά βήματα που είναι: μάθηση, λογική και διόρθωση. Επίσης, αποτελείται από διάφορους τύπους δεδομένων που έχουν ευθυγραμμισμένους αλγόριθμους που περιλαμβάνουν ορισμένα υποσύνολα. Αυτά τα υποσύνολα περιλαμβάνουν την επιστήμη των δεδομένων, τη μηχανική μάθηση και τη βαθιά εκμάθηση. Σήμερα, η AI έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων εταιρειών ανάπτυξης mobile app. Εκτός από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως η εκμάθηση της οθόνης, η λογική και ο σχεδιασμός, το AI παρέχει επίσης δυνατότητες όπως η αντίληψη και η δυνατότητα χειρισμού.

mobile apps

Μία ακόμα τέτοια τεχνολογία είναι η εφαρμογή Cloud. Η εφαρμογή Cloud είναι ένα software πρόγραμμα που είναι πλήρως cloud-based και επιτρέπει να εργάζονται πολλά άτομα ταυτόχρονα. Η εφαρμογή Cloud όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο και κόστος αλλά επίσης βελτιώνει την ανάπτυξη του προϊόντος.

mobile apps

Επιπλέον, το Internet of Things αναφέρεται στη διασύνδεση καθημερινών αντικειμένων μέσω του internet. Το πλεονέκτημα του IoT είναι ότι δεν απαιτεί καμία φυσική αλληλεπίδραση. Στη σημερινή εποχή, το Internet γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές και απαιτείται από διάφορες βιομηχανίες όπως το βιομηχανικό Internet, ο αυτοματισμός στο σπίτι, η υγειονομική περίθαλψη, η γεωργία κ.λπ. Δεδομένου ότι το IoT συνδέει τα πάντα σε ένα ενιαίο σύστημα, καθίσταται ευκολότερο για τις κινητές εφαρμογές να αναπτύσσουν, να λειτουργούν και να παρέχουν ακόμα και πολύπλοκες υπηρεσίες.

mobile apps

Μία ακόμα τεχνολογία είναι η Blockchain που είναι μια λίστα με blocks ή records και συνδέονται μεταξύ τους μέσω κρυπτογράφησης. Η τεχνολογία Blockchain έκανε πολλές εφαρμογές πολύ πιο εύκολες, όπως supply chain, digital currency transaction, Blockchain consultant κ.λπ. Επίσης μειώνει τους διαμεσολαβητές, διαφυλάσσει τη διαφάνεια και διασφαλίζει τα δεδομένα των χρηστών, λόγω των οποίων χρησιμοποιείται σε διάφορους τομείς όπως η ψηφοφορία, η ανταλλαγή νομισμάτων, οι τράπεζες, η διαχείριση συμβάσεων κ.λπ.

mobile apps

Τέλος, η τεχνολογία AR ή Augmented Reality προσθέτει ψηφιακά στοιχεία σε μια ζωντανή προβολή, χρησιμοποιώντας κυρίως μια κάμερα ή ένα smartphone, σε αντίθεση με το VR ή την εικονική πραγματικότητα που δημιουργούν μια εμπειρία που σας κλείνει τελείως από τον εξωτερικό κόσμο. Η τεχνολογία AR / VR χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες εφαρμογές όπως η εκπαίδευση, η μηχανική, η ιατρική, η αρχιτεκτονική κλπ. Δεδομένου ότι αυτές οι πραγματικότητες εμπλέκουν τους χρήστες τους μέσω φορητών τεχνολογιών και εφαρμογών, αυτές οι τεχνολογίες θα βρίσκονται σε μεγάλη ζήτηση σύντομα. Δεδομένου ότι η τεχνολογία μετατοπίζεται στη νέα εποχή του 4D κόσμου, οι τεχνολογίες AR και VR κατάφεραν να συγκεντρώσουν την προσοχή όχι μόνο των εταιρειών ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά, αλλά και των επιχειρηματιών και των επενδυτών.

mobile apps

Συμπερασματικά, μπορεί να ειπωθεί ότι όλες αυτές οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται ευρέως από τους developers των mobile app για να απομακρύνουν την πολυπλοκότητα του συστήματός τους και να παρέχουν μια καλύτερη εμπειρία στους χρήστες τους.

 

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS