ΑρχικήsecurityΝα γιατί δεν λειτουργούν τα Windows 10 στο PC σας. Τι πρέπει...

Να γιατί δεν λειτουργούν τα Windows 10 στο PC σας. Τι πρέπει να κάνετε;

Παρά τα πρόσφατα updates, τα σφάλματα στα Windows 10 συνεχίζονται προκαλώντας μεγάλη δυσαρέσκεια στους πελάτες της Microsoft.Windows 10

Δύο πρόσφατες ενημερώσεις των Windows 10 προκαλούν δυσλειτουργίες στα boot-ups, την εκτύπωση, το μενού Έναρξη, την Αναζήτηση των Windows και το VMWare Workstation.

Πιθανότατα, τα θέματα εκκίνησης, εκτύπωσης και μενού “Έναρξη” συνδέονται με τη νέα αθροιστική ενημερωμένη έκδοση KB4524147 της Microsoft. Το ζήτημα της εκτύπωσης είχε εντοπιστεί και στο KB4522016, ενώ το σφάλμα του μενού “Έναρξη” προειδοποιεί τους χρήστες: “Το μενού Start δεν λειτουργεί και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε” – και όχι, και πάλι δεν βοηθά.

Εν τω μεταξύ, το KB4517211, μια προαιρετική αθροιστική ενημερωμένη έκδοση των Windows 10, βρίσκεται πίσω από προβλήματα με την Αναζήτηση των Windows και την Cortana, ενώ οι χρήστες κάνουν καταγγελίες στο φόρουμ κοινότητας της Microsoft καθώς και στο Feedback Hub.

“Μετά την εγκατάσταση του KB4517211 και την επανεκκίνηση, δεν μπορείτε να πληκτρολογήσετε τίποτα στο πεδίο αναζήτησης”, έγραψε ένας χρήστης στο Feedback.Microsoft

Όσον αφορά τα ζητήματα του VMWare, οι επηρεασμένοι υπολογιστές εμφανίζουν το μήνυμα: “Το VMware Workstation Pro δεν μπορεί να εκτελεστεί στα Windows: Ελέγξτε για μια ενημερωμένη έκδοση αυτής της εφαρμογής που εκτελείται σε Windows.” Αλλά δεν υπάρχει ενημερωμένη έκδοση.

Τα καλά νέα είναι ότι οι χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι η απεγκατάσταση και των δύο ενημερώσεων θα διορθώσει αυτά τα προβλήματα, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι η ασφαλέστερη λύση.

Το ερώτημα είναι γιατί η Microsoft συνεχίζει να ωθεί τα προβληματικά Windows 10 1903 build στους χρήστες;

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS