ΑρχικήinetMicrosoft: Τα Extended Security Updates των Windows 7 διαθέσιμα για όλες τις...

Microsoft: Τα Extended Security Updates των Windows 7 διαθέσιμα για όλες τις επιχειρήσεις

MicrosoftΗ Microsoft φέρνει καλά νέα για τους οπαδούς των Windows 7. Όπως είναι γνωστό, η εταιρεία θα πάψει να υποστηρίζει ενημερώσεις ασφαλείας για τα Windows 7 από τον Ιανουάριο του 2020. Ωστόσο, έχει ήδη ανακοινώσει ότι κάποιοι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν κάποιες ενημερώσεις (Windows 7 Extended Security Updates-ESUs) και μετά τη λήξη της προθεσμίας. Τώρα, η Microsoft δήλωσε ότι οι ενημερώσεις θα είναι διαθέσιμες σε περισσότερους πελάτες.

Εκπρόσωποι της εταιρείας ανακοίνωσαν χθες ότι οι ενημερώσεις θα είναι διαθέσιμες για όλες τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και όχι μόνο για τις μεγάλες εταιρείες, που έχουν συμφωνίες για απόκτηση των ενημερώσεων.

Από την 1η Δεκεμβρίου 2019, όλες οι επιχειρήσεις (μικρές, μεσαίες και μεγάλες) θα μπορούν να αγοράσουν τα Windows 7 Extended Security Updates εάν θέλουν να διατηρήσουν τα Windows 7 και μετά τις 14 Ιανουαρίου 2020, που είναι η καταληκτική ημερομηνία για τη δωρεάν υποστήριξη του προϊόντος. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα μπορούν να αγοράσουν τις ενημερώσεις για έως και τρία χρόνια από Cloud Solution Provider συνεργάτες.

Πριν τη χθεσινή ανακοίνωση, γνωρίζαμε ότι οι εκτεταμένες ενημερώσεις των Windows 7 θα ήταν διαθέσιμες μόνο στους πελάτες των Windows 7 Professional και Windows 7 Enterprise, που είχαν κάνει εδικές συμφωνίες.

Όπως είπαμε και παραπάνω, οι ενημερώσεις θα είναι διαθέσιμες για άλλα τρία χρόνια, δηλαδή μέχρι τον Ιανουάριο του 2023. Οι υπάλληλοι της Microsoft το είχαν ανακοινώσει αυτό από πέρυσι το φθινόπωρο. Αυτές οι ενημερώσεις θα είναι patches και διορθώσεις, όπως αυτά που προσφέρει η Microsoft δωρεάν για τους χρήστες των Windows 7 τώρα.

Ωστόσο, οι τιμές των ενημερώσεων για τα Windows 7 δεν θα είναι φθηνές, ειδικά για τις επιχειρήσεις που θέλουν να τις εγκαταστήσουν σε πολλούς υπολογιστές. Η Microsoft είπε ότι η τιμή της έκδοσης Pro των Windows θα είναι πιο υψηλή από αυτή της έκδοσης Enterprise. Οι χρήστες της έκδοσης Enterprise θα πληρώσουν 25 δολάρια ανά συσκευή τον πρώτο χρόνο και 100 δολάρια ανά συσκευή τον τρίτο χρόνο. Από την άλλη, οι χρήστες της Pro έκδοσης, θα πληρώσουν 50 δολάρια ανά συσκευή στο πρώτο έτος και 200 το τρίτο έτος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS