ΑρχικήsecurityΠως να διορθώσεις τα iOS 13 σφάλματα στο Mail app του iPhone

Πως να διορθώσεις τα iOS 13 σφάλματα στο Mail app του iPhone

Αν έχετε αναβαθμίσει σε iOS 13, τότε ίσως έχετε ανακαλύψει ότι το Mail app συμπεριφέρεται λίγο περίεργα, κάτι που είναι λίγο ενοχλητικό αν βασίζεστε σε αυτήν την εφαρμογή για εργασία.

Το πιο ενοχλητικό σφάλμα φαίνεται να είναι το σφάλμα “χωρίς αποστολέα”, όπου τα μηνύματα στα εισερχόμενα δείχνουν ” No Sender” σε αντίθεση με το όνομα του αποστολέα για ορισμένους χρήστες. Αυτό μπορεί να μετατρέψει ένα ήδη χαοτικό mailbox σε μια οργανωτική καταστροφή.

Μια λύση για αυτό είναι να καταργήσετε το Mail app από το δίσκο multitasking και, στη συνέχεια, να επανεκκινήσετε το iPhone. Αυτό θα πρέπει να διορθώσει το ζήτημα, τουλάχιστον προσωρινά, μέχρι να φτάσει η επόμενη ενημερωμένη έκδοση.

Ένα άλλο ενδιαφέρον σφάλμα είναι ότι το σήμα των ειδοποιήσεων στο Mail icon είναι ακανόνιστο και αναξιόπιστο. Δυστυχώς, δεν υπάρχει λύση γι ‘αυτό, οπότε πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη διόρθωση από την Apple.

Mail app

Ένα άλλο αναφερόμενο ζήτημα είναι ότι το Mail app δεν ανακτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μερικοί χρήστες αναφέρουν ότι η διαγραφή των mail accounts και η επαναδημιουργία τους, ουσιαστικά, διορθώνει το σφάλμα, αλλά ίσως και να μη πετύχει οπότε αξίζει να περιμένετε μια ενημέρωση.

Ας ελπίσουμε ότι το iOS 13.2, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, θα διορθώσει αυτά τα θέματα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS