ΑρχικήUpdatesQ4OS 3.9 για χρήστες των Windows που δεν θέλουν Windows

Q4OS 3.9 για χρήστες των Windows που δεν θέλουν Windows

Q4OS 3.9 Centaurus: Το Q4OS είναι μια διανομή Linux που βασίζεται στο Debian και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα γνώριμο περιβάλλον (Trinity Desktop Environment) στον χρήστη των Windows που σκέφτεται να αλλάξει λειτουργικό σύστημα.

Η διανομή διαθέτει απλά αξεσουάρ και παρέχει σταθερά API για πολύπλοκες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, όπως το Google Chrome, το VirtualBox και διάφορα εργαλεία ανάπτυξης. Να αναφέρουμε ότι η διανομή βασίζεται στο σταθερό Debian κάτι που σημαίνει ότι το σύστημα είναι πολύ αξιόπιστο.

Q4OS

Το νέο λειτουργικό Q4OS Centaurus 3.9, βασίζεται στο Debian Buster 10 και έρχεται με δύο DE (desktop environments) Plasma 5.14, και Trinity 14.0.6. Διατίθεται για αρχιτεκτονικές 64 και 32bit/i686pae όπως και για παλαιότερα i386 συστήματα χωρίς το PAE extension.

Από την εμφάνιση μέχρι την εγκατάσταση εφαρμογών, τα πάντα θυμίζουν το λειτουργικό της Microsoft. Αν προσέξετε τις εικόνες, θα παρατηρήσετε ότι ακόμα και οι εγκαταστάτες των εφαρμογών φαίνεται να είναι από άλλη πλατφόρμα…

 

Ιδιόκτητοι κωδικοποιητές και οδηγοί

Στην οθόνη υποδοχής θα βρείτε πολύ εύκολα την επιλογή για την εγκατάσταση “Multimedia Codecs” αλλά και οδηγών. Καμία δυσκολία, απλά κάντε κλικ στο κουμπί και εμφανίζεται ένας οδηγός. Με μερικά κλικ στο “Επόμενο” θα δείτε την επιλογή “Εγκατάσταση” για να εγκαταστήσετε τους κωδικοποιητές και τους οδηγούς σας.

Νέα χαρακτηριστικά

Λήψη του νέου Q4OS 3.9

http://downloads.sourceforge.net/q4os/q4os-3.9-x64.r1.iso

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το λειτουργικό σύστημα διαθέτει και ένα Installer για Windows που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το Q4OS άμεσα μέσα από το περιβάλλον εργασίας των Windows.

https://www.q4os.org/dnt8.html

_______________________

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS