ΑρχικήinetΗ νέα ενημέρωση των Windows 10 ίσως κυκλοφορήσει την Πέμπτη

Η νέα ενημέρωση των Windows 10 ίσως κυκλοφορήσει την Πέμπτη

ενημέρωση

H Microsoft, ετοιμάζεται να κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα στα Windows 10, καθώς πρόκειται να κυκλοφορήσει τη δεύτερη ενημέρωση χαρακτηριστικών για το 2019, κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα. Ωστόσο, πρόκειται για μία μικρή αναβάθμιση, σε σύγκριση με προηγούμενες προσπάθειες της εταιρείας.

Το Windows 10 19H2 (γνωστή και ως έκδοση 1909), κυκλοφορεί σε εσωτερικούς χρήστες στο Release Preview ring και έχει εμφανιστεί στο WSUS – τον Windows Server Update Services.

Σύμφωνα με το Windows Latest, αυτή η τελευταία εξέλιξη σημαίνει ότι είναι πιθανό να δημιουργηθεί το RTM build, ενώ κυκλοφορεί κα η φήμη ότι η ενημέρωση 19H2 είναι έτοιμη να ξεκινήσει.

Ένας άλλος καθοριστικός παράγοντας, είναι ότι η Microsoft ετοιμάζει ένα μεγάλο event την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, όπου αναμένεται να παρουσιάσει πολλά νέα μοντέλα Surface – έτσι είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει και την νέα ενημέρωση και να ξεκινήσει την κυκλοφορία της την επόμενη μέρα (ή την Παρασκευή).

Δεν το γνωρίζουμε με σιγουριά φυσικά, αλλά όλα φαίνονται πολύ καλά οργανωμένα και οι πιθανότητες είναι μεγάλες.

Φυσικά, κανείς δεν είναι πολύ ενθουσιασμένος με την έκδοση 1909 των Windows 10, επειδή όπως αναφέρθηκε, δεν εισάγει σημαντικά νέα χαρακτηριστικά – μοιάζει περισσότερο με ένα πακέτο παλιών υπηρεσιών που έχουν λάβει διάφορες βελτιώσεις.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες εισαγωγές στα Windows 10 19H2 που μπορεί να μην είναι σημαντικά χαρακτηριστικά, αλλά είναι σίγουρα αξιοσημείωτα.

Όπως η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μπαταριών στους φορητούς υπολογιστές που τρέχουν με ορισμένους επεξεργαστές και μια ενδεχόμενη αύξηση της απόδοσης των CPU που έχουν πολλαπλούς “ευνοούμενους” πυρήνες (με οποιοδήποτε φόρτο εργασίας να κατανέμεται καλύτερα στους συγκεκριμένους πυρήνες, επομένως κάθε εργασία θα τρέχει λίγο πιο γρήγορα) .

Η Microsoft εισάγει επίσης τη δυνατότητα για τρίτους ψηφιακούς βοηθούς, όπως η Alexa του Amazon, που θα ενεργοποιείται μέσω φωνής απευθείας από την οθόνη κλειδώματος των Windows 10.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS