ΑρχικήinetΤο νέο πτυσσόμενο Surface της Microsoft έρχεται το 2020

Το νέο πτυσσόμενο Surface της Microsoft έρχεται το 2020

Microsoft

Νέες φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες, υποδηλώνουν ότι η καινούρια πολυαναμενόμενη υπολογιστική συσκευή της Microsoft μπορεί να κυκλοφορήσει στο κοντινό μέλλον. Σύμφωνα με τον αναλυτή της IHS, Jeff Lin, η πτυσσόμενη συσκευή με την κωδική ονομασία «Centaurus» θα μπορούσε να φθάσει το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Η δήλωση αυτή ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο, αφού οι μέχρι τώρα φήμες υποδήλωναν ότι η συσκευή θα έφτανε κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Πολλοί από εσάς ίσως έχουν ακουστά ότι το Centaurus θα διαθέτει διπλή οθόνη. Επιπλέον, ο Lin δήλωσε ότι η συσκευή θα λειτουργεί με Windows Core OS, το οποίο θα είναι ειδικά διαμορφωμένο για συσκευές διπλής οθόνης, γνωστό και ως Windows Lite. Το νέο Centaurus είναι πιθανό ότι θα γίνει μέρος της σειράς Surface της Microsoft.

Κάθε οθόνη της συσκευής θα έχει μέγεθος 9 ιντσών και αναλογία εικόνας 4: 3. Θα τροφοδοτείται από τα νέα Intel 10nm Lakefield chips και θα διαθέτει υποστήριξη 5G για συνεχή συνδεσιμότητα.

Ωστόσο το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της φημολογούμενης συσκευής Centaurus, είναι ότι θα προσφέρει υποστήριξη για εφαρμογές Android και υπηρεσίες iCloud.

Σύμφωνα με τον Zac Bowden από το Window Central, είναι πιθανό η Microsoft να παρουσιάσει το Centaurus στο hardware event της, τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Μόλις πρόσφατα ακούσαμε ότι η Microsoft παρουσίασε μια συσκευή διπλής οθόνης σε μια εσωτερική εκδήλωση.

Νωρίτερα φέτος, γίναμε μάρτυρες ορισμένων ακόμα προσπαθειών πάνω σε συσκευές με πτυσσόμενη οθόνη, μία αποτυχημένη προσπάθεια από τη Samsung και επίσης το Mate X από την Huawei. Δεν είναι ωστόσο μόνο η συσκευές Android, καθώς πολλές είναι οι εταιρείες που στηρίζονται στα Windows και ετοιμάζουν επίσης τις δικές τους ιδέες για συσκευές διπλής οθόνης, όπως η Lenovo. Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση, η Lenovo προσθέτει μια μόνο αναδιπλούμενη οθόνη αντί για δύο ξεχωριστές.

Τέλος και η Intel είναι μία ακόμα από τις εταιρείες που έχουν παρουσιάσει μία ενδιαφέρουσα ιδέα για συσκευή με πτυσσόμενη οθόνη. Οι δύο ξεχωριστές οθόνες της συσκευής, μπορούν να ρυθμιστούν με διαφορετικές γωνίες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS