ΑρχικήinetΗ Microsoft ανακοινώνει σημαντική έκπτωση στο Surface Pro 6

Η Microsoft ανακοινώνει σημαντική έκπτωση στο Surface Pro 6

Αν σκοπεύατε να αγοράσετε ένα νέο Microsoft Surface Pro 6, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να το κάνετε από τώρα, καθώς η γιγαντιαία εταιρεία λογισμικού προσφέρει μια σημαντική έκπτωση για τις περισσότερες από τις διαθέσιμες διαμορφώσεις.

Η μείωση των τιμών φτάνει τα 200 δολάρια σε διάφορα μοντέλα και θα ισχύει μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου, οπότε έχετε περίπου επτά ημέρες για να αποκτήσετε ένα Surface Pro 6 σε χαμηλότερη τιμή.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αγοράσετε τη διαμόρφωση με επεξεργαστή Intel Core i5, 8GB μνήμης RAM και χώρο αποθήκευσης 256 GB, μπορείτε να την παραγγείλετε αυτή τη στιγμή στην τιμή των 999 $, ενώ η αρχική τιμή ήταν 1,199 δολάρια.

Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε μια πιο ικανή έκδοση, το Intel Core i7 διατίθεται με χωρητικότητα 256GB και 8GB μνήμης RAM στην τιμή των $ 1.299, αντί των $ 1.499. Ένα ακόμη πιο ισχυρό Surface Pro 6 με i7, 16GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο 5128GB μπορεί να είναι το δικό σας τώρα στην τιμή των $ 1.699, με την αρχική του τιμή να ήταν μια $ 1.899.

Οι υπόλοιπες εκδόσεις δεν είναι διαθέσιμες σήμερα, αν και περιμένω να είναι διαθέσιμες για άλλη μια φορά στο κατάστημα της Microsoft, σύντομα. Από την άλλη πλευρά, εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα Surface Pro 6 σε αυτές τις μειωμένες τιμές, θα πρέπει να το κάνετε το συντομότερο δυνατόν, επειδή οι περικοπές είναι διαθέσιμες μόνο εφόσον διαρκεί το stock.

Το κατάστημα της Microsoft προφανώς προσφέρει δωρεάν αποστολή, αλλά από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να αγοράσετε τα τυπικά εξαρτήματα Surface ξεχωριστά. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις αυτήν τη στιγμή, οπότε, για παράδειγμα, ένα Surface Pro Type Cover είναι διαθέσιμο με τιμή $ 129.99. Το Signature Type Cover προσφέρεται στην τιμή των $ 159.99.

Η γιγαγτιαία εταιρεία λογισμικού δεν έχει λανσάρει άλλες εκπτώσεις για τα υπόλοιπα μοντέλα Surface προς το παρόν.

Microsoft

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS