ΑρχικήinetMeizu Zero: Το πρώτο κινητό χωρίς κουμπιά, ηχεία και charging port

Meizu Zero: Το πρώτο κινητό χωρίς κουμπιά, ηχεία και charging port

Το Meizu Zero είναι το πρώτο smartphone που δεν θα έχει physical κουμπιά και καμία τρύπα! Το καινοτόμο κινητό πήρε τη συγκεκριμένη ονομασία από τον ομώνυμο κατασκευαστή κινητών Meizu, ο οποίος έχει καταγωγή από την Κίνα.

Meizu Zero

Συνήθως, ένα smartphone έρχεται στην αγορά με χαρακτηριστικά που όλοι γνωρίζουμε, όπως με ηχεία, ένα κουμπί ενεργοποίησης και κλειδώματος συσκευής και κουμπιά για κάμερα και ορισμένα ακόμα. Το Meizu Zero δεν θα έχει τίποτα από αυτά! Και ακριβώς αυτό είναι που το κάνει να ξεχωρίζει τόσο πολύ σαν καινούριο κινητό!

Πώς όμως ο Meizu έδωσε τις απαιτούμενες λειτουργίες που αναφέραμε;

Για την αύξηση ή μείωση ήχου, η συσκευή περιλαμβάνει ένα panel στο πλάι του κινητού και το κουμπί για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του κινητού θα εντοπίζεται σε κάποιο mode από τις ρυθμίσεις! Επίσης, όσον αφορά τα ηχεία, υπάρχει ένας μετατροπέας που είναι ενσωματωμένος στην οθόνη και σχετικά με τη θύρα φόρτισης, το Meizu Zero θα φορτίζεται ασύρματα! Ακόμα, για όσους αναρωτιούνται με ποιον τρόπο θα γίνεται η μεταφορά δεδομένων από το κινητό σε συσκευές και το αντίστροφο, η απάντηση βρίσκεται στο Bluetooth! Βέβαια, το πιο σημαντικό από όλα είναι πως το “sim tray” δεν υπάρχει. Ο μόνος τρόπος να χρησιμοποιήσει κανείς το συγκεκριμένο κινητό θα είναι με τη βοήθεια μιας e-sim κάρτας!

Λεπτομέρειες του Meizu Zero

Σχετικά με την οθόνη του, θα έχει μέγεθος 5.99 ίντσες με πλήρες HD+AMOLED. Η ανάλυση της οθόνης θα φτάσει τα 1080×2160 pixels και θα υπάρχει ο ισχυρός επεξεργαστής της Qualcomm, Snapdragon 845oC. Η κάμερα θα έχει 12MP και θα υπάρχει και μία δεύτερη 20MP μαζί με μία selfie κάμερα των 20MP! Υπάρχει αρκετή τεχνολογική υποστήριξη, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η οποία βοηθάει στο να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα φωτογραφίας! Άλλες λεπτομέρειες για το Meizu Zero περιλαμβάνουν την πιστοποίηση IP68 για την αντοχή του στο νερό και στη σκόνη, καθώς και για τον ασύρματο τρόπο φορτίσματος!

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία την κυκλοφορία του πρώτου smartphone χωρίς ηχεία και κουμπιά!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS