ΑρχικήinetΗ Microsoft προσθέτει χρώμα στην επιφάνεια εργασίας των Windows 10 19H1

Η Microsoft προσθέτει χρώμα στην επιφάνεια εργασίας των Windows 10 19H1

Η Microsoft κάνει ανεπαίσθητες αλλαγές στην επιφάνεια εργασίας των Windows 10, στην έκδοση 1903 και οι χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Windows Insider μπορούν ήδη να πάρουν μια γεύση για το πώς φαίνονται όλα αυτά.

Η έκδοση των Windows 10 που αναμένεται να έρθει τον Απρίλιο σε όλους τους χρήστες, θα έχει έγχρωμες καρτέλες εικονιδίων στην γραμμή εργασιών, στο πλαίσιο της νέας λογικής της Microsoft για χρώματα σε όλο το λειτουργικό σύστημα.

Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον μηχανικό της Microsoft Jen Gentleman, οι καρτέλες μεταπήδησης (οι καρτέλες με το μενού, που φαίνονται κάνοντας δεξί κλικ επάνω σε ένα εικονίδιο στην γραμμή εργασιών) ακολουθούν τώρα τις ρυθμίσεις χρωμάτων τόνου του λειτουργικού συστήματος.

Οι καρτέλες μεταπήδησης μέχρι τώρα χρησιμοποιούν ένα σκούρο γκρι θέμα τόσο στο κανονικό όσο και στο νυκτερινό φωτισμό στα Windows 10.

Ωστόσο, με το ντεμπούτο του Windows 10 έκδοση 1903 (με κωδική ονομασία 19H1 που πιθανά θα κυκλοφορήσει ως ενημέρωση τον Απρίλιο του 2019), η Microsoft πρόκειται να το αλλάξει επιτρέποντας στο χρώμα έμφασης του φόντου να επεκτείνεται και στις καρτέλες αυτές.

Αυτή την στιγμή το χαρακτηριστικό λειτουργεί μόνο στον νυκτερινό φωτισμό των Windows 10, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι η Microsoft να το ενεργοποιήσει και για στη κανονικό φωτισμό, κατά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης 19H1.

Για να δοκιμάσετε τη νέα λειτουργία, και εφόσον τρέχετε το 19Η1, πηγαίνετε στην περιοχή Ρυθμίσεις > Εξατομίκευση > Χρώματα .

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS