ΑρχικήinetΟ Flight Simulator της Microsoft θα σας δείξει πως είναι να πετάτε!

Ο Flight Simulator της Microsoft θα σας δείξει πως είναι να πετάτε!

Με το Microsoft Flight Simulator, τον προσομοιωτή πτήσης της Microsoft δηλαδή, μπορεί ένας χρήστης να πάει οπουδήποτε στη γη και μετά από ένα σύντομο loading να ξεκινήσει το ταξίδι. Αυτό είναι εφικτό καθώς το παιχνίδι για να δημιουργήσει τον κόσμο χρησιμοποιεί δορυφορικά δεδομένα που τραβήχτηκαν από τα Bing Maps. Αλλά δεν πετάτε απλά πάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια. Το Microsoft Flight Simulator παίρνει τα δεδομένα των χαρτών και στη συνέχεια το εμπλουτίζει με δέντρα, νερό, κτίρια και μικρές λεπτομέρειες, όπως η κίνηση στους δρόμους.

Flight Simulator

Διάσπαρτα είναι λευκές κουκίδες που αντιπροσωπεύουν δεκάδες χιλιάδες αεροδρόμια που υπάρχουν πραγματικά στον κόσμο. Μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να ξεκινήσετε από κάποιο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, όπως το JFK της Νέας Υόρκης για παράδειγμα, ή να κάνετε ένα απλό κλικ σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και να βρεθείτε αμέσως εν μέσω πτήσης. Είναι πολύ ενδιαφέρον να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να είστε οπουδήποτε επιθυμείτε, ελέγχοντας ταυτόχρονα πλήρως τον καιρό. Αυτό σημαίνει ότι στο Flight Simulator μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να ταξιδέψετε με καταπληκτική ηλιοφάνεια ή με την πιο δυνατή καταιγίδα. Στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια της πτήσης θέλετε για οποιονδήποτε λόγο να αλλάξετε τα καιρικά φαινόμενα, η Microsoft σας παρέχει τη δυνατότητα να το κάνετε. Αν το θέλετε μπορείτε να το κάνετε ακόμα πιο ρεαλιστικό, επιτρέποντας στο Flight Simulator να προσομοιώνει και τις πραγματικές καιρικές συνθήκες της περιοχής στην οποία βρίσκεστε.

Το εκπληκτικό είναι ότι παρέχεται στους χρήστες προοπτική 600 χιλιομέτρων, που σημαίνει ότι αν υπάρχει καταιγίδα στον ορίζοντα είστε σε θέση να τη δείτε πριν καν φτάσετε κοντά της. Η ομάδα ανάπτυξης του Microsoft Flight Simulator φαίνεται ιδιαίτερα περήφανη για τα σύννεφά της και δικαίως. Πρόκειται για κολοσσιαία και τρισδιάστατα σύννεφα, που διαθλώνται και συλλαμβάνουν το φως, διογκώνονται καθώς συσσωρεύεται η βροχή και κινούνται κανονικά, ρίχνοντας τεράστιες σκιές όπου πηγαίνουν. Το αποτέλεσμα; Μερικοί από τους καλύτερους ουρανούς που έχετε δει ποτέ ψηφιακά.

Flight Simulator

Τώρα ενδεχομένως αναρωτιέστε, πως θα σηκώσει ολόκληρο τον κόσμο ο υπολογιστή σας. Το Microsoft Flight Simulator θα βασίζεται στη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, με adaptive streaming. Όσο καλύτερη είναι η σύνδεσή σας, τόσο μεγαλύτερη η οπτική πιστότητα που θα ζήσετε. Θα υπάρχει όμως η δυνατότητα λειτουργίας χωρίς σύνδεση, όπου μπορείτε να πληρώσετε για ορισμένα τμήματα του χάρτη για να πετάξετε χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στο internet. Αλλά ακούγεται ότι το online παιχνίδι θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία και θα σας αφήσει να απολαύσετε χαρακτηριστικά, όπως η εύρεση πραγματικών αεροπλάνων στον ουρανό χρησιμοποιώντας δεδομένα flight tracker.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS