ΑρχικήHow ToΠέντε βήματα για να αγοράσετε Bitcoin το 2019

Πέντε βήματα για να αγοράσετε Bitcoin το 2019

αγοράσετε

Μετά τη σαρωτική επιτυχία που είχε το Bitcoin το 2017, οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχουν πλέον ακουστά το ψηφιακό νόμισμα και τις κρυπτοσυναλλαγές. Κι ενώ κάποιοι καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί το bitcoin, δεν ξέρουν όλοι πώς να το αγοράζουν. Ακολουθούν τα 5 βήματα που θα σας διευκολύνουν να αγοράσετε Bitcoin:

  1. Αποφασίστε από πού θα αγοράσετε Bitcoin

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να αποφασίσετε από πού θα αγοράσετε bitcoin. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να αγοράσετε bitcoin:

Centralized Exchange

Οι περισσότεροι άνθρωποι που αγοράζουν bitcoin για πρώτη φορά, επιλέγουν ένα centralized exchange, με το Binance να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή. Αυτή η πλατφόρμα υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία ψηφιακών νομισμάτων, όπως το Bitcoin, το Ethereum και το δικό του Binance Coin (BNB).

Dicedralized Exchange

Είναι ασφαλέστερα από τα centralized, αλλά είναι λιγότερο εύχρηστα για αρχάριους. Από τα πιο δημοφιλή Dicedralized Exchange περιλαμβάνουν τα BitShares, Sparkdex και IDEX.

Δίκτυο Peer-to-Peer

Σε ένα δίκτυο peer-to-peer (P2P), οι αγοραστές και οι πωλητές επικοινωνούν απευθείας μεταξύ τους για να κάνουν συναλλαγές bitcoin. Ένα από τα παλαιότερα και πιο αξιόπιστα δίκτυα P2P για bitcoin είναι το Localbitcoins.

Μετρητά

Η δυνατότητα να αγοράσετε bitcoin με μετρητά εξακολουθεί να υπάρχει. Οι δύο τρόποι είναι μέσω των ATMs Bitcoin που βρίσκονται στις περισσότερες μεγάλες πόλεις και μέσω του δικτύου Cash Point που διατίθεται μέσω της εφαρμογής για κινητά Bitspark.

 

  1. Φτιάξτε ένα πλάνο

Αφού αποφασίσετε τον τρόπο αγοράς, πρέπει να δημιουργήσετε ένα πλάνο. Το πλάνο εξαρτάται από το στόχο σας, αλλά αν θέλετε να κρατήσετε το bitcoin για να το πουλήσετε σε υψηλότερη τιμή αργότερα, χρειάζεστε μια στρατηγική.

Η τιμή του Bitcoin αλλάζει συνεχώς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά εργαλεία, όπως το Bitcoin Wisdom ή το Cryptowatch, για να αναλύσετε τις τάσεις των τιμών του bitcoin και να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, ώστε κατανοήσετε την αγορά. Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε μαζί με συνεργάτες διεθνώς, δοκιμάστε μία υπηρεσία όπως το The Word Point, για να επικοινωνήσετε πιο αποτελεσματικά μαζί τους.

  1. Επιλέξτε τρόπο αποθήκευσης για το Bitcoin σας

Υπάρχουν πολλοί ασφαλείς τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποθηκεύσετε το bitcoin:

Desktop Wallet: Σε αντίθεση με τα διαδικτυακά wallets, τα desktop wallets είναι λιγότερο ευάλωτα σε επιθέσεις, αλλά δεν είναι προσβάσιμα από οπουδήποτε στον κόσμο, καθώς  είναι προσβάσιμα μόνο από τον προσωπικό σας υπολογιστή, χρησιμοποιώντας ειδικά κλειδιά ασφαλείας που αποθηκεύονται μόνο σε αυτό το μηχάνημα. Δυστυχώς, εάν ο υπολογιστής σας μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό που στοχεύει ειδικά σε κλειδιά ασφαλείας, το desktop wallet σας μπορεί να παραβιαστεί.

Mobile Wallet: Ένα Mobile Wallet είναι ουσιαστικά το ίδιο με ένα desktop wallet, αλλά με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι το έχετε πάντα μαζί εσάς, έτσι μπορείτε να αποθηκεύετε ένα μέρος των bitcoin σας σε αυτό.

Hardware Wallet: Είναι το πιο ασφαλές από τα προηγούμενα δύο. Μπορείτε να τα έχετε μαζί σας, καθώς μοιάζουν με πραγματικές hardware συσκευές, όπως τα USB sticks. Επιπλέον, έχετε πλήρη ανωνυμία για τις συναλλαγές σας. Καμία προσωπική πληροφορία δεν συνδέεται με το hardware που σημαίνει ότι δεν μπορεί να διαρρεύσει τίποτα.

Paper Wallet: Ένα Paper Wallet μπορεί να είναι ένας σχετικά ασφαλής τρόπος αποθήκευσης του bitcoin. Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε ένα online, χρησιμοποιώντας έναν από τους ειδικούς ιστότοπους, όπως το Wallet Generator, ή να το δημιουργήσετε εκτός σύνδεσης.

Φυσικά νομίσματα: Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μπορείτε να αγοράσετε φυσικά bitcoins που έχουν ένα αυτοκόλλητο που τα προστατεύει από παραβίαση και καλύπτει μια προκαθορισμένη ποσότητα bitcoin. Ωστόσο, θα πρέπει να καταβάλετε ένα ποσό για την κατασκευή και αποστολή των φυσικών bitcoins σας.

 

  1. Πώς μπορείτε να αγοράσετε bitcoin

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά ή μετρητά για να αγοράσετε bitcoin.

  1. Βασικά πράγματα στα οποία πρέπει να εστιάσετε
  • Να είστε πάντα ενημερωμένοι. Πάντα να γνωρίζετε τι κάνετε και πώς λειτουργεί το bitcoin.
  • Προχωρήστε με προσοχή. Η αγορά bitcoin είναι πάντα επικίνδυνη, όπως και κάθε άλλο είδος συναλλαγής ή επένδυσης.
  • Επεκταθείτε αποτελεσματικά: Με την επέκταση του χαρτοφυλακίου σας, θα μειώσετε τις πιθανότητες να χάσετε τα χρήματά σας όταν μειωθεί η αξία ενός στοιχείου. Σταθερές ποσότητες που είναι συνδεδεμένες με τα τοπικά νομίσματα είναι μια καλή επιλογή.
  • Κρατήστε τα νομίσματα στα wallets: Μην αποθηκεύεται το bitcoin σας σε συναλλαγές, καθώς δεν είναι το καλύτερο ή ασφαλέστερο μέρος.
  • Να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές: Να είστε πάντα προετοιμασμένοι για κάθε είδους αλλαγές. Μείνετε σταθεροί στο πλάνο σας και κρατήστε τα ψηφιακά σας νομίσματα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS