ΑρχικήTop Picks10+1 apps που θα αναβαθμίσουν το Android κινητό σας!

10+1 apps που θα αναβαθμίσουν το Android κινητό σας!

Μήπως έχετε ήδη ή μόλις αποκτήσατε ένα καινούριο Android; Οι δυνατότητες που παρέχουν πλέον οι Android συσκευές είναι αμέτρητες και με τη βοήθεια των διάφορων εφαρμογών που μπορείτε να βρείτε, το κινητό σας θα γίνει ακόμη πιο δυνατό και εύχρηστο.

Στη συνέχεια θα δείτε, 10+1 από τις καλύτερες εφαρμογές για Android smartphones.

  1. SOLID EXPLORER FILE MANAGER

app

Κάποιοι δε χρειάζονται ποτέ ένα τέτοιο app, ή μπορεί και να νομίζουν ότι δεν το χρειάζονται και άλλοι το έχουν ανάγκη αμέσως. Η συγκεκριμένη εφαρμογή παρέχει υποστήριξη για συμπιεσμένα αρχεία και διαθέτει κωδικό πρόσβασης, καθώς επίσης υποστήριξη Dropbox, OneDrive και Google Drive.

  1. LASTPASS

app

Πρόκειται για ένα password manager app. Με αυτό οι κωδικοί πρόσβασής σας θα είναι ασφαλείς και άμεσα διαθέσιμοι. Παράλληλα, με την δωρεάν έκδοση, μπορείτε να συγχρονίσετε τα δεδομένα σας μεταξύ διαφορετικών συσκευών.

  1. WIFIANALYZER

app

Το Wifianalyzer είναι ένα app που σας βοηθά να αναλύσετε ένα δίκτυο Wi-Fi, μέσω του smartphone σας.

  1. MANUAL CAMERA

app

Είναι μάλλον η καλύτερη εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής για Android. Με αυτήν μπορείτε να πραγματοποιήσετε διάφορες τροποποιήσεις, πριν καν τραβήξετε τη φωτογραφία. Στην ουσία είναι σαν να πειραματίζεστε με μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή μέσω του κινητού σας.

  1. F-SECURE FREEDOME

app

Αυτό είναι ένα VPN app, που σας κρατάει ασφαλείς ενώ χρησιμοποιείτε ένα, αμφιβόλου ποιότητας, Wi-Fi. Ακόμη σας προσφέρει μεγάλη ταχύτητα ενώ παρέχει προστασία στα προσωπικά σας δεδομένα.

  1. BATTERY WIDGET REBORN 2019

app

Είναι ένα app που αφορά τη διαχείριση της μπαταρίας του smartphone σας.

  1. CHRONUS

app

Με αυτή την εφαρμογή, μπορείτε να έχετε στην οθόνη του κινητού σας widgets που θα προβάλλουν την ώρα στο μέρος που βρίσκεστε ή και αλλού, τον καιρό, λίστα με υποχρεώσεις, το ημερολόγιο κτλ.

  1. OFFICE LENS

app

Πρόκειται για το πιο χρήσιμο app για όσους αποθηκεύουν snapshots αρχείων στο smartphone τους. Θα έχετε έτσι εικόνες ή αρχεία PDF ή έγγραφα του Word κτλ, “σκαναρισμένα” και αποθηκευμένα στη μνήμη του κινητού σας.

  1. BRAVE

app

 

Όπως έχει αναφερθεί και σε άλλο άρθρο στο παρελθόν, το Brave είναι ένας γρήγορος, δωρεάν και ασφαλής web browser. Ακριβώς τα ίδια μπορούμε να πούμε και για το app Brave, το οποίο διαθέτει και αποκλεισμό pop-up παραθύρων.

  1. WAZE

app

Το Waze είναι ένα app πλοήγησης για το αυτοκίνητο. Λειτουργεί με Android Auto και λειτουργεί ως μια καλή αντικατάσταση των χαρτών της Google.

10+1. SPEEDTEST

app

Mε αυτό app γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο σπίτι ή οπουδήποτε βρίσκεστε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS