ΑρχικήgiveawayAshampoo® Video Deflicker: Διαγωνισμός SecNews.gr

Ashampoo® Video Deflicker: Διαγωνισμός SecNews.gr

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από το ενοχλητικό τρεμόπαιγμα της εικόνας στα βίντεό σας, τότε το πρόγραμμα Ashampoo® Video Deflicker είναι το κατάλληλο για εσάς. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει το SecNews.gr και διεκδικήστε μία από τις 5 άδειες χρήσης.

deflicker

Διορθώστε το ενοχλητικό τρεμόπαιγμα στα βίντεό σας

Ειδικά όταν τραβάτε time-lapse βίντεο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκληθεί ένα ενοχλητικό τρεμόπαιγμα της εικόνας. Το Ashampoo Video Deflicker διορθώνει αυτόματα τα βίντεο που τρεμοπαίζουν, ακόμα και το τρεμόπαιγμα που προκαλείται σε βίντεο που έχουν τραβηχτεί από drone ή αεροπλάνο. Το πρόγραμμα φροντίζει να διορθώσει το τρεμόπαιγμα της οθόνης ακόμα και κατά τη μαγνητοσκόπηση από την οθόνη του υπολογιστή, χωρίς να χρειάζεται χειροκίνητη παρέμβαση του χρήστη! Απολαύστε βίντεο χωρίς τρεμόπαιγμα και οπτικά σταθερά! Το Ashampoo Video Deflicker κάνει περισσότερα από όσα υποδηλώνει το όνομά του. Το πρόγραμμα αντιστρέφει, κόβει και περιστρέφει βίντεο είτε κατά 90/180/270 μοίρες είτε ελεύθερα με προσαρμοσμένες μορφές εικόνας και αναλογίες διαστάσεων. Και ενώ άλλα προγράμματα σας αναγκάζουν να κάνετε κλικ σε πολλά ένθετα μενού, το Ashampoo Video Deflicker συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες σε ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο με ρυθμιστικά και πλαίσια κειμένου για γρήγορη εισαγωγή. Βελτιώστε τα χρώματα και την ισορροπία λευκού ή βελτιστοποιήστε την έκθεση και τον κορεσμό. Το Ashampoo Video Deflicker μετατρέπει τα βίντεο της κάμεράς σας σε ρεαλιστικά και ζωντανά βίντεο, με υποστήριξη για όλες τις συνήθεις μορφές, σε οποιαδήποτε ανάλυση (συμπεριλαμβανομένων των HD, 2K και 4K).

Κυριότερα Χαρακτηριστικά:

  • Αφαιρεί αυτόματα το τρεμόπαιγμα στα βίντεό σας
  • Βελτιστοποιεί την ισορροπία λευκού, την έκθεση και τον κορεσμό χρωμάτων
  • Περιστρέφει και αντιστρέφει τα βίντεο με ευκολία
  • Περιστρέφει τα πλάνα ελεύθερα
  • Κάνει περικοπή βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό αφήστε το σχόλιό σας στο comment section που ακολουθεί. Ο διαγωνισμός λήγει τη Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατόπιν κλήρωσης και θα ενημερωθούν στο email που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν και στο παρόν post.

Update 24/02/2019: Oι νικητές του διαγωνισμού

  • Κωνσταντίνος Καράμπελας
  • Δημήτρης Παύλου
  • Κωνσταντίνος ΜΣ
  • Χάρης Καρούζος
  • Σωτήρης

Συγχαρητήρια σε όλους! 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS