ΑρχικήUpdatesΤο Dropbox προσθέτει υποστήριξη σχολίων με βάση το χρόνο για βίντεο και...

Το Dropbox προσθέτει υποστήριξη σχολίων με βάση το χρόνο για βίντεο και ήχο

Το Dropbox έχει προσθέσει σχολιασμό που βασίζεται στο χρόνο για αρχεία ήχου και βίντεο, ανακοίνωσε η εταιρεία. Αυτή η νέα υποστήριξη δίνει τη δυνατότητα να αφήνετε σχόλια σε συγκεκριμένους χρόνους και στους δύο τύπους περιεχομένου, εξαλείφοντας την ανάγκη να τοποθετείτε τα σχόλια σε ξεχωριστό email ή έγγραφο. Άλλοι χρήστες του Dropbox που έχουν πρόσβαση στο αρχείο μπορούν να δουν τα σχόλια και να αφήσουν το δικό τους, απλοποιώντας τη διαδικασία της συνεργασίας.

Dropbox

Παρόλο που οι υπηρεσίες cloud είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεταφορτώσετε και να μοιραστείτε ένα βίντεο ή ένα αρχείο ήχου με άλλους, οι περισσότερες από αυτές δεν είναι ιδανικές για την πραγματική αναθεώρηση και τη συνεργασία στην δουλεία. Ο σχολιασμός συγκεκριμένων τμημάτων ενός αρχείου ήχου ή βίντεο απαιτεί γενικά να γίνονται αυτά τα σχόλια με χρονικά σήματα.

Όταν οι άλλοι χρήστες πραγματοποιούν προσαρμογές βάσει αυτών των αρχικών σχολίων – στη συνέχεια, αφήνουν τα δικά τους ενημερωμένα σχόλια – η αλυσίδα εγγράφων ή το email μπορεί να αποτύχει γρήγορα, καθιστώντας δύσκολο να παραμείνει οργανωμένη η διαδικασία και να διασφαλιστεί ότι όλα τα σχόλια έχουν αντιμετωπιστεί. Εκεί έρχεται το νέο σύστημα σχολιασμού της Dropbox.

Το Dropbox ήδη προσέφερε ένα σύστημα σχολιασμού για άλλους τύπους αρχείων, το οποίο αποτελεί μέρος του συστήματος συνεργασίας που καθιστά την υπηρεσία χρήσιμη για έργα και γραφεία. Το νέο σύστημα σχολιασμού με βάση το βίντεο και το ήχο είναι ουσιαστικά μια επέκταση του υπάρχοντος συστήματος ανάδρασης αρχείων, το οποίο καλύπτει τα περισσότερα από τα έγγραφα.

Η νέα λειτουργία σχολιασμού υποστηρίζει περισσότερες από 30 μορφές αρχείων ήχου και βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών MP3 και MP4. Οι χρήστες του Dropbox μπορούν να μοιράζονται μεγάλα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχουν μέγεθος πολλαπλών gigabytes, χωρίς να τα συμπιέζουν. Άλλοι χρήστες που έχουν πρόσβαση στο αρχείο μπορούν να επισημάνουν κάποιον άλλο χρήστη χρησιμοποιώντας το κλασσικό @mention.

Η νέα υποστήριξη έρχεται πρώτα σε iOS και desktop. Το Android θα προστεθεί σύντομα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS