ΑρχικήgiveawayAshampoo® Burning Studio 20: Διαγωνισμός SecNews.gr

Ashampoo® Burning Studio 20: Διαγωνισμός SecNews.gr

Ashampoo® Burning Studio 20: Η καλύτερη σουίτα εγγραφής δίσκων και η ιδανική επιλογή για εγγραφή, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και μετατροπή των αρχείων σας.

Το Ashampoo® Burning Studio 20 προσφέρει μία γρήγορη και εύκολη λύση για την εγγραφή δίσκων. Πρόκειται για ένα πλούσιο σε λειτουργίες λογισμικό, που σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράψετε και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, να δημιουργήσετε εικόνες δίσκων, να κάνετε εγγραφή αρχείων και φακέλων, μουσικής, βίντεο και ταινιών σε  CD, DVD και Blu-ray δίσκους. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά του Ashampoo® Burning Studio 20! Ο χειρισμός του προγράμματος είναι εύκολος τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

Χαρακτηριστικά

  • Έξυπνη λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για αξιόπιστα backups
  • Λειτουργία υπενθύμισης για τη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας
  • Νέος εξελιγμένος editor για τη δημιουργία covers και inlays
  • Υποστήριξη για multi-disc CD player emulator
  • Βελτιωμένες επιλογές εγγραφής δίσκων
  • Βελτιστοποιημένη ροή εργασίας για λιγότερα κλικ και μειωμένους χρόνους αναμονής
  • Ευκολότερη δημιουργία εικόνων δίσκoυ (disk images)
  • Αυτόματη επέκταση δίσκων για απεριόριστη χωρητικότητα αποθήκευσης
  • Υποστήριξη καρτών Compact Flash (CF) και υποστήριξη για microdrives


Κάντε εγγραφή δεδομένων με ευκολία

Κάντε εγγραφή δεδομένων σε CD, DVD ή Blu-ray, αλλά και σε δίσκους RW εύκολα και γρήγορα. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να τους διαγράψετε και να τους επαναχρησιμοποιήσετε, μέσω εξατομικευμένων ρυθμίσεων.

Μουσική χωρίς όρια

Όσοι αγαπούν τη μουσική θα βρουν το Ashampoo® Burning Studio 20 πολύ χρήσιμο για την εξαγωγή ήχου από CD μαζί με αυτόματη αναγνώριση άλμπουμ και τραγουδιών, ώστε να μην χρειάζεται να ονομάσετε τα κομμάτια χειροκίνητα. Υποστηρίζει πολλαπλές μορφές αρχείων σε όλα τα δυνατά επίπεδα ποιότητας.

Εκτός από τα παραδοσιακά CD, μπορεί να κάνει εγγραφή αρχεία MP3 και WMA για να προσφέρει άπειρες ώρες μουσικής σε ένα μόνο δίσκο. Η ενσωματωμένη εξομάλυνση εξασφαλίζει ίσα επίπεδα έντασης και η ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής παρέχει άμεση ανατροφοδότηση ήχου για εύκολη επιλογή των σωστών κομματιών.

Αντιγράψτε και κάντε εγγραφή ταινίες

Το Ashampoo® Burning Studio 20 σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να κάνετε εγγραφή βίντεο σε HD και Full HD, εφόσον τα απαιτούμενα αρχεία είναι διαθέσιμα σε έναν προϋπάρχον φάκελο. Η δημιουργία βίντεο CD (VCD) ή super video CD (SVCD) είναι επίσης δυνατή σε ελάχιστο χρόνο. Επιπλέον, το πρόγραμμα δημιουργεί αντίγραφα CD, DVD και δίσκων Blu-ray με μερικά μόνο κλικ.

Αντίγραφα ασφαλείας με κωδικό πρόσβασης

Το Burning Studio έρχεται επίσης με ισχυρή λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Καταγράψτε ή δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας σε οποιοδήποτε αρχείο σε εσωτερικά ή εξωτερικά μέσα αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων μονάδων USB flash. Χάρη στην εκλεπτυσμένη τεχνολογία συμπίεσης, τα αντίγραφα ασφαλείας καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο και μπορούν να προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης για πρόσθετη ασφάλεια. Και τα αντίγραφα ασφαλείας που είναι πολύ μεγάλα για να χωρέσουν σε ένα μόνο δίσκο, διαιρούνται αυτόματα και τοποθετούνται σε πολλαπλούς δίσκους.

Aποκτήστε το Burning Studio 20 τώρα!

Αποκτήστε το καλύτερο πρόγραμμα για τη συσκευή εγγραφής δίσκων σας! Το νέο Ashampoo Burning Studio 20 κάνει το επόμενο βήμα στις σουίτες εγγραφής δίσκων. Η προστασία από γρατσουνιές σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε δίσκους δεδομένων που παραμένουν αναγνώσιμοι ακόμη και όταν οι επιφάνειές τους έχουν γρατσουνιστεί άσχημα! Η νέα λειτουργία ιστορικού αποκαθιστά τα 20 πιο πρόσφατα projects. Ο εύκολος στη χρήση επεξεργαστής βίντεο είναι η ταχύτερη λύση για ταινίες καλής ποιότητας και η μονάδα ραδιοφώνου για το αυτοκίνητο υποστηρίζει πλέον πάνω από 1600 μοντέλα. Απολαύστε το καλύτερο Burning Studio όλων των εποχών!

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό αφήστε το σχόλιό σας στο comment section που ακολουθεί. Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατόπιν κλήρωσης, την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, και θα ενημερωθούν στο email που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν και στο παρόν post.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS