ΑρχικήinetΗ Samsung λέει ότι είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την ονομασία “Galaxy S”

Η Samsung λέει ότι είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την ονομασία “Galaxy S”

Τώρα που η Samsung επίσημα λάνσαρε το Galaxy S9, η εταιρεία μπορεί να αρχίσει να μιλάει για το τι θα ακολουθήσει, ειδικά εν μέσω φημών ότι μια αλλαγή ονόματος είναι πολύ πιθανή για τη γενιά του 2019.

Samsung

Ο Koh Dong-jin, επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας, δήλωσε στην εκπομπή MWC 2018 στη Βαρκελώνη ότι η εγκατάλειψη του σχεδίου ονομασίας του Galaxy S είναι πράγματι δυνατή. Οι αναφορές που εμφανίστηκαν νωρίτερα φέτος υποδεικνύουν ότι ενώ η Samsung θα μπορούσε να διατηρήσει τη σειρά Galaxy, το χαρακτηριστικό S είναι πολύ πιθανό να φύγει.

Και το στέλεχος της Samsung φαίνεται να υποδηλώνει ότι αυτό είναι πράγματι το σχέδιο, αν και είπε στην Times της Κορέας ότι αυτή είναι μια πρόταση προς το παρόν και δεν έχει ληφθεί απόφαση ακόμα αν θα γίνει πραγματικότητα.

“Παρόλο που η Samsung θα παραμείνει στο Galaxy, σκεφτόμαστε αν πρέπει να διατηρήσουμε το S ή το σύστημα αρίθμησης”, δήλωσε.

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν το θέμα δήλωσαν ότι η Samsung θα μπορούσε να λανσάρει το Galaxy S10, που αναμένεται στις αρχές του 2019, ως Galaxy X, ως μέρος της νέας στρατηγικής ονόματος, η οποία αναμφισβήτητα θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη κριτική λόγω της ομοιότητας με το iPhone X.

Εντωμεταξύ, όμως, η Samsung δουλεύει πολύ σκληρά για να ανεβάσει τις πωλήσεις του Galaxy S9, πιέζοντας πραγματοποιώντας εμπορικές εκστρατείες σε όλο τον κόσμο. Ο εκπρόσωπος της Samsung αναφέρει ότι αναμένει το S9 να πουλήσει καλύτερα ως αποτέλεσμα αυτών των promos, αν και πάλι δεν έκανε εκτιμήσεις.

«Δεν μπορώ να σας δώσω συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά πιστεύουμε ότι θα πάει καλύτερα από το S8, ειδικά εξαιτίας των ευρύτερων εκστρατειών μάρκετινγκ μας, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης των συναλλαγών με μεγάλες προσφορές ρευστοποίησης », είπε.

Παραμένει να δούμε αν η Samsung θα κάνει πράγματι τη μετάβαση στο Galaxy X για το επόμενο smartphone, αλλά προς το παρόν η επόμενη μεγάλη έκδοση της εταιρείας είναι το αναβαθμισμένο μοντέλο Note που αναμένεται το καλοκαίρι.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS