ΑρχικήinetΤα Windows XP δεν έχουν καμία θέση πλέον στο iTunes Store

Τα Windows XP δεν έχουν καμία θέση πλέον στο iTunes Store

Όπως όλοι, η Apple εγκαταλείπει τα λειτουργικά συστήματα που δεν λαμβάνουν πλέον υποστήριξη και σειρά έχουν τα Windows XP και τα Windows Vista.

Η εταιρεία δεν θα επιτρέψει πλέον σε υπολογιστές που εκτελούν ένα από τα δύο λειτουργικά συστήματα να συνδεθούν στο iTunes Store από τις 25 Μαΐου, καθώς απαιτούνται νεότερες πλατφόρμες.

Η Apple εξηγεί ότι οι βελτιώσεις ασφάλειας που εισήχθησαν για το iTunes Store εμποδίζουν τους παλαιότερους υπολογιστές με Windows να συνδέονται και η μόνη λύση είναι να αναβαθμίσετε σε νεότερη έκδοση.Windows XP

Απαιτούνται Windows 7 ή νεότερη έκδοση για να μπορείτε να λαμβάνετε περιεχόμενο από το iTunes Store.

«Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε προηγούμενες εκδόσεις του iTunes στον υπολογιστή σας Windows χωρίς υποστήριξη από την Apple. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε νέες αγορές από το iTunes Store ή να επαναλάβετε τις προηγούμενες αγορές σας σε αυτόν τον υπολογιστή.» εξηγεί η Apple.

Από την άλλη πλευρά, δεν είναι όλοι έτοιμοι να κάνουν την μετάβαση με τα στατιστικά στοιχεία να δείχνουν ότι τα Windows XP τρέχουν σε περισσότερο από το 4% των συσκευών παγκοσμίως, αν και πολλά από αυτά εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται από εταιρείες και οργανισμούς.

Σε αυτή την περίπτωση, η μετάβαση σε νεότερα Windows είναι μια πιο περίπλοκη διαδικασία που συνεπάγεται την αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας υλικού και λογισμικού και η οποία συχνά οδηγεί σε αναβαθμίσεις του συστήματος που είναι αρκετά ακριβές.

Η Apple έχει επίσης ανακοινώσει ότι οι ίδιες αλλαγές ασφαλείας θα εμποδίσουν τη σύνδεση της Apple TV πρώτης γενιάς με το iTunes Store. Δεν θα κυκλοφορήσουν ενημερώσεις για τη συγκεκριμένη συσκευή, καθώς η εταιρεία δεν ποντάρει πλέον σε αυτή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS