ΑρχικήinetΈρχεται το AirPower για ασύρματη φόρτιση iPhone και Apple Watch

Έρχεται το AirPower για ασύρματη φόρτιση iPhone και Apple Watch

Η ανανέωση υλικού της Apple το 2018, η οποία θα μπορούσε να περιλαμβάνει το πολυσυζητημένο iPhone SE 2, είναι πιθανό να φέρει στην αγορά και το AirPower.

Σύμφωνα με πηγές, η Apple σκοπεύει να ανακοινώσει το AirPower τον Μάρτιο, αν και δεν είναι σαφές προς το παρόν εάν η εταιρεία εξακολουθεί να θέλει να δημοσιοποιήσει τα νέα  σε εκδήλωση Τύπου ή απλά να ξεκινήσει την πώληση της συσκευής.

Η έκθεση αναφέρει ότι το AirPower θα είναι διαθέσιμο τόσο σε καταστήματα Apple όσο και λιανικής πώλησης, όπως η Best Buy ενώ οι πελάτες θα μπορούν επίσης να το αγοράσουν και online.AirPower

Πληροφοριακά, το ΑirPower είναι μια συσκευή φόρτισης που ανακοινώθηκε από την Apple μαζί με το iPhone 8 και το iPhone X που κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο και η εταιρεία δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων το 2018, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Η συσκευή μπορεί να επαναφορτίσει ταυτόχρονα προϊόντα όπως το iPhone (μοντέλα που υποστηρίζουν την ασύρματη φόρτιση), το Apple Watch και τα ΑirPods.

Το iPhone 8 και το iPhone X είναι τα πρώτα μοντέλα iPhone που έρχονται με ασύρματη φόρτιση. Σε αυτή τη γενιά smartphone, η Apple αντικατέστησε το μεταλλικό σώμα με γυαλί για να επιτρέψει την ασύρματη φόρτιση οπότε το ΑirPower απευθύνεται ειδικά στους πελάτες των τηλεφώνων της τελευταίας γενιάς.

Παρόλο που δεν δόθηκαν λεπτομέρειες, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν το AirPower προσφέρει ταχύτερη φόρτιση στο iPhone συγκριτικά με τα τυπικά Qi.

Περισσότερες πληροφορίες θα διαθέτουμε τις ερχόμενες εβδομάδες καθώς πλησιάζουμε στη φημολογούμενη κυκλοφορία του AirPower, αλλά στο μεταξύ, κρατάμε πάντα τις επιφυλάξεις μας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS