ΑρχικήinetiPhone SE 2: Ποιο βασικό χαρακτηριστικό του iPhone X θα δανειστεί;

iPhone SE 2: Ποιο βασικό χαρακτηριστικό του iPhone X θα δανειστεί;

iPhone SE 2: Αν και οι διάφορες διαρροές στο διαδίκτυο θέλουν η Apple να κυκλοφορήσει ένα Plus-sized iPhone X  μέσα στο 2018, φαίνεται ότι η εταιρεία δεν θα εγκαταλείψει τις συσκευές 4 ιντσών, με μια δεύτερη γενιά iPhone SE να βρίσκεται υπό επεξεργασία.

Πιο συγκεκριμένα, μια πρόσφατη αναφορά υποδεικνύει ότι το iPhone SE 2 της Apple θα δανειστεί ένα βασικό χαρακτηριστικό από το iPhone X. Στους περισσότερους από εμάς, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι το Face ID αλλά η Apple φαίνεται να έχει άλλη γνώμη καθώς το γυάλινο σώμα θα είναι το κοινό στοιχείο των δύο συσκευών.iPhone SE 2

Σε σύγκριση με το υπάρχον iPhone SE, το οποίο διαθέτει μεταλλικό σώμα ακριβώς όπως το iPhone 7, η δεύτερη γενιά θα κάνει τη μετάβαση στο γυαλί έτσι ώστε να ευθυγραμμιστεί με το  νέο iPhone 8 και το iPhone X. Το στοιχείο αυτό θα επιτρέψει την προσθήκη και άλλων χαρακτηριστικών που ήδη συναντάμε στα νέα μοντέλα της όπως η ασύρματη φόρτιση η οποία είναι εφικτή μόνο σε γυάλινο σώμα.

Ενώ η προσθήκη Face ID στο iPhone SE 2 θα ήταν μια κίνηση που έχει νόημα για την Apple δεδομένου ότι η εταιρεία εργάζεται σκληρά για την προσθήκη της αναγνώρισης προσώπου στις συσκευές της, οι μάλλον μειωμένες διαστάσεις του τηλεφώνου θεωρούνται ένα μεγάλο οδόφραγμα στην προσπάθεια αυτή.

Που καταλήγουμε, λοιπόν; Το νέο iPhone SE θα μπορούσε να διατηρήσει την υπάρχουσα εμφάνιση αλλά έρχεται με γυάλινο σώμα, ενσωματωμένο Home button και Touch ID.

Από την άλλη πλευρά, τα επερχόμενα iPhone μοντέλα της εταιρείας που θα βασίζονται στο σχεδιασμό του iPhone X αναμένεται να εγκαταλείψουν το Home button και το Touch ID για χάρη του Face ID. Η Apple μάλιστα λέγεται ότι εργάζεται σε ένα πιο προσιτό μοντέλο με οθόνη LCD 6,1 ιντσών και Integrated Face ID.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS