ΑρχικήinetΗ NVIDIA κυκλοφόρησε το νέο Firmware 6.2.0 για τηλεοράσεις

Η NVIDIA κυκλοφόρησε το νέο Firmware 6.2.0 για τηλεοράσεις

Η NVIDIA κυκλοφόρησε τους συνδέσμους λήψης για stock recovery και πακέτα firmware 6.2.0 για προγραμματιστές που είναι συμβατά με τις συσκευές SHIELD Android TV, SHIELD Android TV Pro και SHIELD TV 2017 οι οποίες περιλαμβάνουν αρκετές αλλαγές και βελτιώσεις.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Amazon Music από συσκευές Android, να απολαύσετε υποστήριξη HDR10 (πιο ζωντανά χρώματα), να ελέγξετε ταινίες με το Google Assistant, να παίξετε Metal Gear Solid 3 HD και να κάνετε steaming τα Destiny 2, FIFA 18, Star Wars Battlefront II σε τηλεόραση 4Κ HDR.

Firmware 6.2.0

Επιπλέον, το firmware 6.2.0 δίνει στους ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να ελέγχουν έναν θερμοστάτη ecobee, να βλέπουν ζωντανά το feed της κάμερας Logitech Circle, να χρησιμοποιούν συσκευές LG SmartThinQ μέσω του Google Assistant και να εγκαθιστούν την εφαρμογή Movies Anywhere (δείτε ταινίες από το iTunes, Google Play Movies & TV, Amazon Video και VUDU).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η NVIDIA κατάφερε επίσης να βελτιώσει την ανταπόκριση των απομακρυσμένων SHIELD (2017), να εφαρμόσει τις τελευταίες μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας Android καθώς και κάποιες άλλες σημαντικές αλλαγές.

Αναφορικά με την εγκατάσταση, πρέπει να γνωρίζετε ότι η NVIDIA παρέχει τις εικόνες OTA (Recovery OS) και Developer-only (rooted) για τις κονσόλες της. Φροντίστε να εξοικειωθείτε με τα βήματα ενημέρωσης πριν αρχίσετε τη διαδικασία εγκατάστασης για να αποφύγετε τυχόν σφάλματα.

Επομένως, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ανατρέξετε στις οδηγίες χρήσης του NVIDIA SHIELD TV 2017, να κατεβάσετε το κατάλληλο πακέτο και να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση σύμφωνα με τις υποδείξεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS