Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Ρωτήστε ό,τι θέλετε τον Eugene Kaspersky στο Reddit

Μόλις λάβαμε μια πρόσκληση για το Ask Me Anything που θα πραγματοποιήσει ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab, Eugene Kaspersky.

Η πρόσκληση ήρθε από την εταιρεία προώθησης της Kaspersky στην Ελλάδα και σαν τίτλο με κεφαλαία γράμματα αναφέρει:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ: Ρωτήστε ό,τι θέλετε τον Eugene Kaspersky την Πέμπτη 11 Μαΐου στο Reddit.Eugene Kaspersky

Επειδή τα Ask Me Anything στο Reddit, απευθύνονται για όλους, και θεωρούμε ότι όλοι θα πρέπει να έχουν βήμα για να ακουστεί η φωνή τους, ειδικά αν η ερώτηση που έχουν να κάνουν δεν κολακεύει την εταιρεία, αλλά επιζητά αλήθειες, παρακάτω παραθέτουμε την πρόσκληση.

Όσοι πιστοί, άπιστοι, αμφισβητίες κλπ προσέλθετε:

Ο Eugene Kaspersky, Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab, της αξιόπιστης παγκόσμιας αρχής σε θέματα ψηφιακής ασφάλειας, θα απαντήσει σε ερωτήσεις στο “Reddit Ask Me Anything” στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Η ζωντανή, ανοιχτή online συνεδρία θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μια ασύγκριτη ευκαιρία να ζητήσουν να μάθουν από τον Eugene ό,τι πραγματικά θέλουν να γνωρίζουν.

Για σχεδόν 30 χρόνια, ο Eugene εργάστηκε στον τομέα ασφάλειας των υπολογιστών – τα τελευταία 20 στην Kaspersky Lab. Υπό την καθοδήγησή του, η Kaspersky Lab έχει γίνει μια παγκόσμια εταιρεία ασφάλειας στον τομέα της Πληροφορικής με αποστολή να σώσει τον κόσμο: κυνηγώντας και αναφέροντας τις ψηφιακές απειλές και αναπτύσσοντας τεχνολογίες που σήμερα διατηρούν ασφαλείς περισσότερους από 400 εκατομμύρια ανθρώπους.

Σήμερα, όλοι περιβάλλονται από συνδεδεμένες συσκευές, δίκτυα και συστήματα. Ταυτόχρονα, ο αριθμός και το φάσμα των ψηφιακών απειλών συνεχίζει να αυξάνεται και έχει γίνει ένα καυτό θέμα για την ασφάλεια του τομέα της Πληροφορικής, επιχειρήσεων, καταναλωτών και κυβερνήσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ο Eugene θα είναι έτοιμος να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με:

  • Το μέλλον της ψηφιακής ασφάλειας
  • Την απειλή του ψηφιακού πολέμου
  • Τις ψηφιακές τακτικές σε έναν όλο και περισσότερο πολιτικοποιημένο κόσμο
  • Την πρόκληση της απόδοσης
  • Τη σχέση μεταξύ κυβερνήσεων και ψηφιακής ασφάλειας
  • Την τεχνητή νοημοσύνη στην ψηφιακή ασφάλεια
  • Τους Ρώσους χάκερ
  • Και πολλά περισσότερα!

«Είμαι έτοιμος να μιλήσω για ό, τι θέλετε να ξέρετε, για την ψηφιακή ασφάλεια, για την εταιρεία μας ή ακόμα και για εμένα τον ίδιο. Ρωτήστε με οτιδήποτε! Ας το κάνουμε πραγματικό, διασκεδαστικό και ενδιαφέρον!», δήλωσε ο Eugene Kaspersky, Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab.

Για να μπορέσουν να κάνουν ερωτήσεις, οι χρήστες θα πρέπει να εγγραφούν στην ιστοσελίδα Reddit.com ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Η συνεδρία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *