European Cyber Security Challenge 2018 (ECSC ’18): Τα αποτελέσματα
infosec rapidalert

European Cyber Security Challenge 2018 (ECSC ’18): Τα αποτελέσματα

Ο φετινός πανευρωπαϊκός διαγωνισμός κυβερνοασφάλειας European Cyber Security Challenge 2018 (ECSC '18) που διεξήχθει στο Λονδίνο έλαβε τέλος και βρήκε...
Read More
infosec

Το GandCrab malware δημοσιεύει τα Κλειδιά των σύριων θυμάτων

Σε ένα post ενός hacking forum, οι developers του GandCrab δημοσίευσαν όλα τα κλειδιά αποκρυπτογράφησης των θυμάτων τους από την...
Read More
infosec

Το RID hijacking δίνει πλήρη πρόσβαση στους hackers σε Windows PCs

Ένας ερευνητής ασφάλειας που ονομάζεται Sebastián Castro, έχει ανακαλύψει έναν τρόπο να αποκτήσει δικαιώματα διαχειριστή σε υπολογιστές Windows, ο οποίος...
Read More
infosec

Το Facebook Portal συλλέγει δεδομένα για προβολή στοχευμένων διαφημίσεων

Όταν το Facebook ξεκίνησε το Portal - μια handsfree συσκευή βίντεο κλήσης- για να ανταγωνιστεί το Amazon Alexa και το...
Read More
infosec

Παράκαμψη κωδικού στα iPhone επιτρέπει σε hackers να μοιράζονται εικόνες σας

Η προσπάθεια των hackers να παρακάμψουν την ασφάλεια των iPhone δεν είναι κάτι καινούργιο και είναι κάτι που συμβαίνει συνέχεια....
Read More

Ρωτήστε ό,τι θέλετε τον Eugene Kaspersky στο Reddit

Μόλις λάβαμε μια πρόσκληση για το Ask Me Anything που θα πραγματοποιήσει ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab, Eugene Kaspersky.

Η πρόσκληση ήρθε από την εταιρεία προώθησης της Kaspersky στην Ελλάδα και σαν τίτλο με κεφαλαία γράμματα αναφέρει:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ: Ρωτήστε ό,τι θέλετε τον Eugene Kaspersky την Πέμπτη 11 Μαΐου στο Reddit.Eugene Kaspersky

Επειδή τα Ask Me Anything στο Reddit, απευθύνονται για όλους, και θεωρούμε ότι όλοι θα πρέπει να έχουν βήμα για να ακουστεί η φωνή τους, ειδικά αν η ερώτηση που έχουν να κάνουν δεν κολακεύει την εταιρεία, αλλά επιζητά αλήθειες, παρακάτω παραθέτουμε την πρόσκληση.

Όσοι πιστοί, άπιστοι, αμφισβητίες κλπ προσέλθετε:

Ο Eugene Kaspersky, Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab, της αξιόπιστης παγκόσμιας αρχής σε θέματα ψηφιακής ασφάλειας, θα απαντήσει σε ερωτήσεις στο “Reddit Ask Me Anything” στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Η ζωντανή, ανοιχτή online συνεδρία θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μια ασύγκριτη ευκαιρία να ζητήσουν να μάθουν από τον Eugene ό,τι πραγματικά θέλουν να γνωρίζουν.

Για σχεδόν 30 χρόνια, ο Eugene εργάστηκε στον τομέα ασφάλειας των υπολογιστών – τα τελευταία 20 στην Kaspersky Lab. Υπό την καθοδήγησή του, η Kaspersky Lab έχει γίνει μια παγκόσμια εταιρεία ασφάλειας στον τομέα της Πληροφορικής με αποστολή να σώσει τον κόσμο: κυνηγώντας και αναφέροντας τις ψηφιακές απειλές και αναπτύσσοντας τεχνολογίες που σήμερα διατηρούν ασφαλείς περισσότερους από 400 εκατομμύρια ανθρώπους.

Σήμερα, όλοι περιβάλλονται από συνδεδεμένες συσκευές, δίκτυα και συστήματα. Ταυτόχρονα, ο αριθμός και το φάσμα των ψηφιακών απειλών συνεχίζει να αυξάνεται και έχει γίνει ένα καυτό θέμα για την ασφάλεια του τομέα της Πληροφορικής, επιχειρήσεων, καταναλωτών και κυβερνήσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ο Eugene θα είναι έτοιμος να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με:

  • Το μέλλον της ψηφιακής ασφάλειας
  • Την απειλή του ψηφιακού πολέμου
  • Τις ψηφιακές τακτικές σε έναν όλο και περισσότερο πολιτικοποιημένο κόσμο
  • Την πρόκληση της απόδοσης
  • Τη σχέση μεταξύ κυβερνήσεων και ψηφιακής ασφάλειας
  • Την τεχνητή νοημοσύνη στην ψηφιακή ασφάλεια
  • Τους Ρώσους χάκερ
  • Και πολλά περισσότερα!

«Είμαι έτοιμος να μιλήσω για ό, τι θέλετε να ξέρετε, για την ψηφιακή ασφάλεια, για την εταιρεία μας ή ακόμα και για εμένα τον ίδιο. Ρωτήστε με οτιδήποτε! Ας το κάνουμε πραγματικό, διασκεδαστικό και ενδιαφέρον!», δήλωσε ο Eugene Kaspersky, Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab.

Για να μπορέσουν να κάνουν ερωτήσεις, οι χρήστες θα πρέπει να εγγραφούν στην ιστοσελίδα Reddit.com ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Η συνεδρία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *