ΑρχικήHow ToΠώς να φτιάξετε τα Apple Watches εάν δεν σας “λένε” την ώρα?

Πώς να φτιάξετε τα Apple Watches εάν δεν σας “λένε” την ώρα?

Μια από τις αλλαγές που η WatchOS εφάρμοσε στο Apple Watch είναι η δυνατότητα χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων, δηλαδή της Minnie και του Mickey Mouse, να σας μιλήσουν και να σας πουν την ώρα όταν κάνετε tap πάνω στην οθόνη.

apple

 

Το χαρακτηριστικό εννοείται πως έχει γίνει μεγάλη επιτυχία στα μικρά παιδιά αλλά έχουμε δει και πολλούς ενήλικες που πραγματικά λατρεύουν να τους λένε την ώρα η Minnie και Mickey Mouse, όμως για κάποιο λόγο το χαρακτηριστικό δεν λειτουργεί στις συσκευές τους.

Εάν είστε μακροχρόνιοι χρήστες και συμμετείχατε στα προγράμματα beta της Apple, πιθανόν να γνωρίζετε ότι παρόμοια προβλήματα υπήρχαν και με τις πρώτες version των watchOS 3, όταν μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι ούτε η Minnie ούτε ο Mickey λένε την ώρα στις συσκευές τους.

Αντιμετώπιση του προβλήματος

Για να διορθώσουμε το σφάλμα ακολουθούμε κάποια απλά βήματα, ακολουθώντας την ακριβή σειρά που παρουσιάζεται παρακάτω (να τσεκάρετε μετά από κάθε βήμα εάν το πρόβλημα σταμάτησε και τα κινούμενα σχέδια μιλάνε) :

  1. Κάντε επανεκκίνηση του Apple Watch
  2. Μερικό reset: Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε πατημένο το κουμπί στα πλάγια και το Digital Crown ταυτόχρονα για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple. Μόλις εμφανιστεί το λογότυπο σταματήστε να πατάτε τα κουμπιά και αφήστε την διαδικασία να ολοκληρωθεί.
  3. Τρέξτε το Watch app, και πηγαίνοντας στο ρολόι σας πατήστε πάνω στο μικρό εικονίδιο “i” και κάντε tap στην επιλογή “Unpair Apple Watch.” Για να το συνδέσετε ξανά απλά τρέξτε το Watch app και ακολουθήστε την διαδικασία.
  4. Ολικό reset: Eάν τίποτα από τα παραπάνω δεν λειτουργήσει, η μόνη σας επιλογή είναι να κάνετε ολοκληρωτικό reset της συσκευής σας. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του Apple Watch στην επιλογή General, κάντε scroll down για να κάνετε reset και πατήστε πάνω στην επιλογή που λέει “Erase all Content and Settings.” Θα πρέπει να συνδέσετε ξανά το ρολόι όταν η διαδικασία φτάσει στο τέλος της.

 

 

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS