ΑρχικήReviewsΕξωτερική μονάδα για Macbook Pro, κοστίζει περισσότερο από αυτά!

Εξωτερική μονάδα για Macbook Pro, κοστίζει περισσότερο από αυτά!

lacie-695x336-Macbook Pro

Αυτή η εξωτερική μονάδα για τα νέα MacBook Pro της Apple, κοστίζει περισσότερο από ένα MacBook Pro.

Είναι γνωστό ότι μόλις η Apple ανακοινώνει μια νέα συσκευή, οι τρίτοι σπεύδουν να κυκλοφορήσουν συμβατά αξεσουάρ και φέτος δεν άλλαξε κάτι. Από τη στιγμή που η Apple ανακοίνωσε το νέο MacBook Pro χθες, οι κατασκευαστές αξεσουάρ, έσπευσαν να ανακοινώσουν συμβατό υλικό για αυτό. Ωστόσο, μία εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα εξωτερική μονάδα για το νέο MacBook Pro, η οποία παρεμπιπτόντως κοστίζει περισσότερο από ό, τι το ίδιο το Macbook.

Η LaCie έχει ήδη ανακοινώσει την πρώτη Flash 3 εξωτερική μονάδα αποθήκευσης, το Bolt3. Η LaCie θέλει να επωφεληθεί από το γεγονός ότι το νέο MacBook Pro της Apple έχει εγκαταλείψει όλα τα βύσματα.

Η LaCie χρειάστηκε μόλις 24 ώρες για να ανακοινώσει τη νέα εξωτερική μονάδα Bolt3 μετά την ανακοίνωση της Apple για τη νέα σειρά MacBook Pro. Η Bolt3 χρησιμοποιεί ένα ζευγάρι SSDs PCIe για ένα σύνολο 2TB αποθήκευσης, και μπορεί να μεταφέρει δεδομένα με ταχύτητες έως και 2800MB / s, γεγονός που την καθιστά, σύμφωνα με τη LaCie “το πιο γρήγορο desktop του κόσμου.”

Η LaCie Bolt3 θα κοστίσει $ 1999 και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο 4ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Οι μονάδες της επιχείρησης ξεκινούν από $ 3.199 για το 24 TB 6big Thunderbolt3 και $ 6.399 για ένα 48TB 12big Thunderbolt 3. Σε σύγκριση, το νέο 13 ιντσών MacBook Pro θα κοστίσει $ 1799, $ 200 λιγότερα από το βασικό $ 1999 LaCie Bolt3.

Για την τιμή αυτή, θα μπορούσατε να αγοράσετε έναν σκληρό δίσκο USB 3.0 2TB $ 89, ένα  USB-C $ 19, και ένα δεύτερο 13-ιντσών MacBook Pro των $ 1,799  με τα χρήματα που έχουν απομείνει.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS