ΑρχικήinetAdblock Plus για Mac

Adblock Plus για Mac

Είναι εύκολο να εγκαταστήσεις την επέκταση Adblock Plus η οποία έχει σχεδιαστεί για να μπορείς να σερφάρεις πιο ευκολά στο διαδίκτυο μπλοκάροντας αυτόματα όλες τις ενοχλητικές διαφημίσεις και τα banners.

adblock

Το Adblock Plus είναι ένα project το οποίο σχεδιάστηκε για να παρέχει μια λύση στο  μπλοκάρισμα των διαφημίσεων, των banner και διαφορών ιστοσελίδων. Προτίθεται να σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις την ενέργεια του Mac σου, μπλοκάροντας τις διαφημίσεις: απλά κάνοντας install την επέκταση Adblock Plus στο προεπιλεγμένο browser σου και αυτή αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Παρέχει υποστήριξη σε όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης στο web

Ο μόνος τρόπος να επωφεληθούμε από τις λειτουργίες του Adbl0ck Plus είναι να ενσωματώσουμε την επέκταση στον web browser. Το project μπορεί να εγκατασταθεί σε  Firefox, Opera, Safari, Internet Explorer, ή Google Chrome. Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις την επέκταση και από την Android συσκευή σας.

Μόλις η διαδικασία θα έχει τελειώσει, όταν θα σερφάρεις στο internet χρησιμοποιώντας κάποιον browser στον οποίο είναι εγκατεστημένο το Adbl0ck Plus, τα site τα οποία επισκέπτεσαι θα εμφανίζονται χωρίς banners, βίντεο- διαφημίσεις ή παράθυρα pop-up.

Να σημειωθεί ότι το Adblock Plus περιλαμβάνει και την επιλογή “Acceptable Adds” (δηλαδή κριτήρια αποδεκτών διαφημίσεων) η οποία μπορεί να προσδιορίσει τις διαφημίσεις που δεν σε “ενοχλούν” έτσι μπορείς να αφήσεις κάποιες διαφημίσεις «α-block-άριστες» π.χ σε ιστοσελίδες που χρειάζονται διαφήμιση για να παρέχουν συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Η επέκταση θεωρεί αποδεκτές τις στατικές διαφημίσεις, αυτές που περιλαμβάνουν μόνο κείμενο, ή τα banner τα οποία είναι τοποθετημένα στο website χωρίς να μας ενοχλούν να δούμε το περιεχόμενο του.

Το Adblock Plus είναι ένα πολύ καλό εργαλείο εάν δεν θέλεις να ξοδέψεις την ενέργεια του Mac σου με την εμφάνιση των ενοχλητικών διαφημίσεων και των banner. Η υπηρεσία έρχεται με επεκτάσεις για τα πιο δημοφιλή προγράμματα του web και μπορεί να ενσωματωθεί γρήγορα σε όλες τις εφαρμογές σου χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS