ΑρχικήinetAspire One Cloudbooks με Windows 10 από 169 δολάρια

Aspire One Cloudbooks με Windows 10 από 169 δολάρια

Η Acer ανακοίνωσε δύο νέους φορητούς υπολογιστές με Windows 10 σε μια πολύ λογική τιμή. Ονομάζονται Aspire One Cloudbook 11 και 14, και είναι συστήματα σχεδιασμένα για να χρησιμοποιούνται σαν ένα Chromebook, με επίκεντρο την αποθήκευση στο σύννεφο.acer aspire one cloudbook

Τόσο η έκδοση των 11 ιντών όσο και αυτή των 14 της σειράς Aspire One Cloudbooks τρέχουν με Windows 10. Χρησιμοποιούν επεξεργαστές Intel Celeron, με 2 GB RAM και 1366 x 768 LED backlit οθόνες. Διαθέτουν, επίσης, 802.11ac wireless, ένα πλήρους μεγέθους μια θύρα HDMI, δύο USB και μια υποδοχή κάρτας SD.

Τα συστήματα θα κυκλοφορήσουν με δίσκο αποθήκευσης στα 16, 32 ή 64 GB, αλλά αυτό σε συνδυασμό με 100 GB και 1 TB onedrive αποθήκευσης στο σύννεφο για ένα έτος (εξαρτάται από την συμφωνία). Η επιλογή του 1TB αποθήκευσης προορίζεται για τους μεγαλύτερους από τους δύο φορητούς υπολογιστές.

Τα Cloudbooks, έχουν σχεδιαστεί ουσιαστικά για να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως τα Chromebooks – δεν προσφέρουν μεγάλους σκληρούς δίσκους, και βασίζονται στο Cloud. Τα Chromebook έχουν το πλεονέκτημα να λειτουργούν με το Chrome OS την πλατφόρμα της Google, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούν πολλούς πόρους συστήματος.

Οι τιμές τώρα, ξεκινούν από τα 169 δολάρια για το μοντέλο των 11 ιντσών και φτάνουν τα 199 δολάρια για το σύστημα των 14-ιντσών. Το μικρότερο laptop θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το μήνα, ενώ το μεγαλύτερο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS