Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!
infosec

Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!

Η Microsoft παραμένει στη κορυφή της λίστας των εταιρειών που επιλέγουν οι κακόβουλοι χρήστες να υποδυθούν όταν θέλουν να “ψαρέψουν”...
Read More
infosec

Bug στην εφαρμογή Google News χρησιμοποιεί μεγάλο όγκο των δεδομένων σας

Πριν από λίγο καιρό, η Google κυκλοφόρησε μία νέα εφαρμογή, με το όνομα Google News, η οποία αντικατέστησε τα Google...
Read More
infosec

Οι εφαρμογές σας παρακολουθούν ακόμα και μετά την απεγκατάστασή τους

Έχετε παρατηρήσει ότι διαφημίσεις για εφαρμογές που έχετε απεγκαταστήσει εδώ και καιρό εμφανίζονται ακόμα στη συσκευή σας; Μια πρόσφατη αναφορά...
Read More
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
Latest Posts

Διέρρευσαν τα ISO των Windows 10 build 10051

Η Microsoft συνεχίζοντας την ανάπτυξη των Windows 10 Technical Preview κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα το build 10049 για τους εγγραμμένους στο πρόγραμμα Windows insiders. Όμως σήμερα άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα νέο build μέσω ανεπίσημων καναλιών.

Τα Windows 10 build 10051 είναι διαθέσιμα για λήψη από αρκετές file-sharing ιστοσελίδες. Δεν θα διαθέσουμε τα download links γιατί δεν είναι η επίσημη κυκλοφορία, αλλά οι ενδιαφερόμενοι δεν θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα βρουν, εάν ξέρουν που να ψάξουν.

Αυτή τη στιγμή, αυτή η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο σαν stand-alone ISO και μόνο στην αγγλική γλώσσα.windows 10 10051

Το μεγαλύτερο ερώτημα με το build 10051 είναι η εταιρεία σχεδιάζει να το διαθέσει μέσω του προγράμματος Windows insiders ή όχι.

Φαίνεται ότι το build 10051 δεν θα έρθει σαν επίσημη κυκλοφορία μέσω του Windows Update, καθώς το συγκεκριμένο build έχει αναπτυχθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά το build 10049, το οποίο είναι στην πραγματικότητα η τελευταία επίσημη έκδοση της εταιρείας.

Η Microsoft φαίνεται να αναπτύσσει νέα builds σε καθημερινή βάση και προφανώς, είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε από τώρα για τον αριθμό κατασκευής της επόμενης επίσημης κυκλοφορίας. Όσοι όμως δεν μπορούν να περιμένουν, μπορούν πάντα να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την έκδοση 10051 στους υπολογιστές τους.

Λάβετε υπόψη ότι η μορφή ISO, που διέρρευσε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πραγματοποιήσετε μια καθαρή εγκατάσταση.
Δεν συνιστούμε την εγκατάσταση του νέου συστήματος σε υπολογιστή που εργάζεστε, δεδομένου ότι είναι ακόμα σε πειραματική έκδοση. Αν είστε από τους βιαστικούς και θέλετε οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το build 10051, μπορείτε πάντα να το κάνετε σε μια εικονική μηχανή.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε για άλλη μια φορά, ότι τα Windows 10 που διέρρευσαν, δεν είναι επίσημη κυκλοφορία από την Microsoft, και έτσι δεν μπορούν να λάβουν κάποιου είδους υποστήριξη από την εταιρεία.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *