Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
Latest Posts

Το 2ο Magento & PayPal Meet-up στην Αθήνα

H PayPal και η Converge συνεργάζονται για τη διοργάνωση του 2ου Magento & ΡayPal Meetup στην Αθήνα, την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park.paypal

Ανάμεσα στα βασικά θέματα τα οποία θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είναι: ανταγωνισμός και συνεργασίες, νέες ευκαιρίες που σχετίζονται με την προώθηση της PayPal στην Ελλάδα, με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για εντατική δικτύωση και εξάπλωση της γνώσης του Magento, σε μια φιλική και δημιουργική ατμόσφαιρα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν νέες καινοτόμες τεχνολογικές εξελίξεις και να μάθουν για τις πλέον αποτελεσματικές online στρατηγικές για την επιτυχημένη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Κατά τη διάρκεια του Meet-up, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ειδικούς του χώρου, όπως οι: Damien Perillat, Διευθύνων Σύμβουλος της ΡayPal στην Περιφέρεια της Kεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης, Ganna Yevtushenko, Επικεφαλής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της ΡayPal στην Περιφέρεια της Kεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης, Δημήτρης Μηλιώτης, Business Development Manager της ΡayPal στην Περιφέρεια της Kεντρικής & Ανατολικής Ευρώπη, Σοφοκλής Κυριαζάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Converge.gr,  Kathleen Claes, Channel Manager της Magento για τις χώρες της Μπενελούξ, τη Νότια Ευρώπη και την Αφρική, Bertrand Nassogne, Διευθυντής Πωλήσεων της Magento για τη Νότια Ευρώπη και την Αφρική στον όμιλο επιχειρήσεων eBay, κ.α.

Το πρόγραμμα του 2ου Meet-up προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ενδιαφέροντων θεμάτων και απευθύνεται σε πωλητές, προγραμματιστές και eRetailers, καθώς και γενικά σε εταιρείες που υλοποιούν ηλεκτρονικά καταστήματα σε Magento.

Πρόγραμμα

 • 09:30 – 10:00 >        Προσέλευση
 • 10:00 – 10:20 >        Συμβουλές για την αύξηση των πωλήσεων για τους εμπόρους που κάνουν                                         χρήση του Magento (PayPal)
 • 10:20 – 10:40 >        Tι νέο υπάρχει για την Ελλάδα για το 2015 (PayPal)
 • 10:40 – 11:00 >        Διάλειμμα για καφέ
 • 11:00 – 11.20 >        Γνωριμία και καλωσόρισμα της ομάδας Magento (Kathleen Claes, Magento                                         Channel Manager – Μπενελούξ, Νότια Ευρώπη & Αφρική)
 • 11:20 – 11:40 >        Νέες τάσεις στο Internet στην Ελλάδα (24MEDIA)
 • 11:40 – 12:00 >        Μελέτη περίπτωσης ενσωμάτωσης PayPal (Converge.gr)
 • 12:00 – 12:20 >        Συμβουλές για την αύξηση πωλήσεων εκτός συνόρων (PayPal)
 • 12:20 – 12:35 >        Εισαγωγή του PayPal Integration Challenge για την Ελλάδα (PayPal /                                                    Converge)
 • 12:35  >                     Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • 13:15  >                     Ελαφρύ γεύμα & Δικτύωση

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση, απαιτείται πρόσκληση.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε όπως εγγραφείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.converge.gr/MagentoMeet-up/

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *