ΑρχικήinetNovalia Γίνετε DJ με ένα τυπωμένο deck και το iPhone σας

Novalia Γίνετε DJ με ένα τυπωμένο deck και το iPhone σας

Novalia: Αν και συνήθως η παλιά τεχνολογία καταλήγει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, υπάρχουν φορές που μας ξαφνιάζει ευχάριστα κάνοντας μία μεγαλειώδη επιστροφή. Ο λόγος για τους δίσκους βινυλίου, που όπως φαίνεται, ποτέ δεν εξαφανίστηκαν ή τουλάχιστον συνεχίζουν να εμπνέουν τους νέους κατασκευαστές σε μία εποχή γεμάτη ψηφιακό ήχο.
dj Novalia
Μια εταιρεία από το Cambridge UK, η Novalia, που μας είχε απασχολήσει και παλαιότερα, έχει κατασκευάσει ένα τυπωμένο σε χαρτί MIDI DJ Deck σε σχέδιο του άλμπουμ βινυλίου Extraterrestria του καλλιτέχνη  DJ Qbert. Το εσώφυλλο του άλμπουμ, δηλαδή ο  “δίσκος βινυλίου” διαθέτει ένα Bluetooth και μία εκτύπωση με αγώγιμο μελάνι που το καθιστά ικανό να ελέγχει την εφαρμογή Algoriddim’s djay σπου τρέχει σε iOS και OS X.

Το τυπωμένο χαρτί σας αφού συνδεθεί με την εφαρμογή επιτρέπει με το άγγιγμα των δακτύλων σας να φορτώσετε τραγούδια, να τα μιξάρετε, να δημιουργήσετε διάφορα ηχητικά εφφέ και σκρατς, και γενικά να γίνεται ένας dj.  Έχει τυπωμένα δύο deck, ένα cross fader και μια σειρά από κουμπιά για εφφέ .

Για αρκετά χρόνια, η εταιρεία έχει αναπτύξει τεχνολογία που συνδυάζει αγώγιμο μελάνι εκτύπωσης με δυνατότητες αφής για να δημιουργήσουν επιφάνειες που λειτουργούν ως αισθητήρες.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο παρουσίασης του εκτυπωμένου dj deck.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS