Τρίτη, 26 Μαΐου, 03:16
Αρχική inet Stephen Hawking Θέλω να παίξω σε ταινία του James Bond

Stephen Hawking Θέλω να παίξω σε ταινία του James Bond

Η τελευταία φιλοδοξία για καριέρα του Stephen Hawking δεν έχει να κάνει με την επικύρωση θεωριών για το πώς λειτουργεί ο κόσμος. Ο φημισμένος θεωρητικός φυσικός θέλει να παίξει σε ταινίες και συγκεκριμένα:

Stephen Hawking Stephen Hawking Stephen Hawking

“Ιδανικό ρόλος για μένα θα ήταν ένας κακός σε μια ταινία του James Bond,” δήλωσε ο Hawking στο Wired, και δημοσίευσε η Telegraph. “Νομίζω ότι η αναπηρική καρέκλα και η φωνή του υπολογιστή θα ταίριαζε με τον ρόλο.”

Ο Hawking, 72 χρονών, εμφανίζεται στο εξώφυλλο του τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Wired, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη.

Ενώ τα γυρίσματε για την επόμενη ταινία Bond φαίνεται ότι θα αρχίσουν σύντομα, ο Hawking έχει κάποιο σκληρό ανταγωνιστή. Οι φήμες αναφέρουν ότι ο Christoph Waltz θα παίζει τον κακοποιό στην ταινία και ότι θα κυκλοφορήσει μέχρι το φθινόπωρο.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο Wired, ο Hawking μίλησε για το γιατί η φωνή του είναι έτσι, και πως ο υπολογιστής ανέλαβε τα καθήκοντα της ομιλίας του.

“Μπορούσα να μιλήσω με έναν συνθέτη φωνής, αν και αυτό μου έδωσε αμερικανική προφορά,” είπε ο Hawking. “Έχω κρατήσει αυτή τη φωνή, επειδή τώρα πια είναι το σήμα κατατεθέν μου.”

Ο Hawking πάσχει από πλάγια μυατροφική σκλήρυνση (ALS), μια εξουθενωτική ασθένεια που του έχει πάρει τη φωνή και τον άφησε καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Από το 1997, χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό υπολογιστή για να μιλήσει, ο οποίος λειτουργεί με ένα μυ στο μάγουλό του.

Είτε ο Hawking τελικά υποδυθεί τον κακοποιό στο επόμενο Bond είτε όχι, ο διάσημος επιστήμονας έχει ήδη αφήσει τα σημάδια του στην τέχνη, με εμφανίσεις στο “The Simpsons”, το “Star Trek” και τη “Θεωρία του Big Bang”, μεταξύ άλλων. Ηχογράφησε ένα τμήμα για το “”Monty Python Live (Mostly)” που παρουσιάστηκαν το καλοκαίρι στο Λονδίνο. Η φωνή του ακούγεται επίσης σε ένα τραγούδι των Pink Floyd που έβγαλαν το 1994, “Keep Talking”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

LIVE NEWS

Bill Gates: Νέα θεωρία συνωμοσίας για το εμβόλιο του COVID-19

Νέα θεωρία συνωμοσίας θέλει τον Bill Gates να σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το εμβόλιο, που θα κατασκευαστεί για την καταπολέμηση του COVID-19, για...

Power Glove: Μετατράπηκε σε χειριστήριο modular synth!

Power Glove: μετατράπηκε σε χειριστήριο modular synth: O Sam Battle, βρήκε τον τρόπο να μετατρέψει το γάντι της Nintendo, σε «τηλεχειριστήριο» μουσικής,...

PowerToys: Κυκλοφόρησε η έκδοση 0.18 με δύο νέα εργαλεία

Στο συνέδριο Microsoft Build 2020, η Microsoft ανακοίνωσε τα PowerToys 0.18, τα οποία περιέχουν δύο νέα εργαλεία,...

Mozilla, Twitter και Reddit: Απαραίτητη η προστασία του ιστορικού αναζήτησης και περιήγησης των χρηστών

Μια ομάδα επτά εταιρειών Internet δεσμεύεται να υπερασπιστεί το απόρρητο των χρηστών της αυτή την εβδομάδα, όταν η Βουλή των Αντιπροσώπων των...

Το eBay port σαρώνει τα PC για προγράμματα remote access

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο eBay.com, θα τρέχει ένα script που εκτελεί σάρωση τοπικής θύρας του υπολογιστή σας για να εντοπίσει εφαρμογές απομακρυσμένης...

Παραβίαση σε τράπεζα οδήγησε σε διαρροή στοιχείων καρτών πελατών

Οι hackers πίσω από το Maze ransomware δημοσίευσαν δεδομένα καρτών πληρωμής που έκλεψαν από την Τράπεζα της...

Κυκλοφόρησε νέο Unc0ver jailbreak: Επηρεάζει την έκδοση iOS 13.5!

Μια ομάδα από hackers, ερευνητές ασφαλείας και μηχανικούς, η Unc0ver, κυκλοφόρησε ένα νέο jailbreak package για iOS...

Hacker πουλά τις βάσεις δεδομένων των Ledger, Trezor και KeepKey

Ο hacker που παραβίασε το φόρουμ Ethereum.org φέρεται να πουλά τις βάσεις δεδομένων για τα τρία πιο δημοφιλή hard wallets κρυπτογράφησης -...

Πλατφόρμα εκπαίδευσης EduCBA: Επαναφέραμε τα password σας

Ο διαδικτυακός ιστότοπος εκπαίδευσης EduCBA άρχισε να ενημερώνει τους πελάτες ότι επανέφεραν τους κωδικούς πρόσβασης μετά από παραβίαση δεδομένων.

Επιχειρήσεις: “Work From Home” ή “Work From Anywhere”;

Στην εποχή μας, στα περισσότερα επαγγέλματα οι εργαζόμενοι περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε ένα γραφείο, μπροστά από έναν υπολογιστή....