ΑρχικήinetWebcam On-Off μην αφήνετε την κάμερα σας να σας κατασκοπεύει

Webcam On-Off μην αφήνετε την κάμερα σας να σας κατασκοπεύει

webcam on offWebcam On-Off: Από τότε που οι hackers άρχισαν να χτυπούν τις κάμερες έχει γίνει θέμα. Έχουμε δει κατά καιρούς αποσπάσματα από κάμερες θυμάτων να κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο και είναι πολύ πιθανό ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα που δεν βλέπουν ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας.

Υπάρχουν διάφορα αντίμετρα κατά των hacks. Από το να καλύψετε την κάμερα σας με κάτι αυτοκόλλητο έως να μην την συνδέσετε καθόλου. Αν όμως την χρησιμοποιείτε συχνά μέσω του Skype για παράδειγμα, τότε θα χρειαστείτε μια πιο ευέλικτη λύση.

Η μίνι εφαρμογή Webcam On-Off μπορεί να σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη κάμερα σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τρέξετε το πρόγραμμα αφού το έχετε κατεβάσει στο σύστημά σας. Η εφαρμογή θα εμφανίσει την τρέχουσα κατάσταση της κάμερας του υπολογιστή σας και δύο κουμπιά για την ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση της.

Ο δημιουργός του προγράμματος έχει προσθέσει δύο διακόπτες για την γραμμή εντολών που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα. Μπορείτε να τρέξετε το webcam.exe / ON για την ενεργοποίηση ή την εντολή webcam.exe / OFF για την απενεργοποίηση.Webcam On-Off Webcam On-Off

Μπορείτε να δημιουργήσετε και δύο νέες συντομεύσεις με τις παραπάνω παραμέτρους για να μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την κάμερα σας με ένα μόνο κλικ στη συντόμευση. Οδηγίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα

Το πρόγραμμα είναι φορητό (portable), δεν χρειάζεται εγκατάσταση δηλαδή, και είναι μόλις 350 Kilobyte χωρίς συμπίεση. Είναι συμβατό με όλες τις πρόσφατες εκδόσεις των Windows αλλά και με τα αρχαία Windows XP.

Μπορείτε να κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS