ΑρχικήinetΣεπτέμβριο η πρώτη έκδοση προεπισκόπησης των Windows 9

Σεπτέμβριο η πρώτη έκδοση προεπισκόπησης των Windows 9

Η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει μια πρώιμη έκδοση προεπισκόπησης των Windows Threshold τον επόμενο μήνα. Threshold για αυτούς που δεν γνωρίζουν είναι η κωδική ονομασία του νέου λειτουργικού, που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται Windows 9.
Windows 9
Η εταιρεία αναπτύσσει το λογισμικό τους τελευταίους αρκετούς μήνες, προσθέτοντας μικροαλλαγές και χαρακτηριστικά σε μια έκδοση “προεπισκόπησης” ή “technology preview” και ετοιμάζεται για την διάθεση της στο κοινό. Η Microsoft έχει αναπτύξει ήδη και έχει διανέμει το Threshold για τους στενούς της OEMs και συνεργάτες. Σύμφωνα με το ZDNet μια δημόσια προεπισκόπηση αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα ή στις αρχές Οκτωβρίου.

Η προεπισκόπηση των Windows 9 θα ​​είναι μια πρώτη έκδοση από τη Microsoft για να επιτρέψει στους προγραμματιστές να δοκιμάσουν τα Windows, για χαρακτηριστικά που δεν ολοκληρωθεί πλήρως ή λείπουν. Το ZDNet ισχυρίζεται ότι οι υφιστάμενες εσωτερικές εκδόσεις των Threshold περιλαμβάνουν ένα νέο μίνι μενού Έναρξη, “Metro-style” apps που εμφανίζονται σε ξεχωριστά παράθυρα στην επιφάνεια εργασίας, virtual desktops, την αφαίρεση της δυνατότητας Charms bar, και μια πρώιμη έκδοση του Cortana. Η Microsoft έχει κάνει επίσης αρκετές αλλαγές στο UI των Windows 9, μαζί με αρκετά tweaks βελτίωσης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS