ΑρχικήinetΝέο Smart Baby Monitor εφευρέθηκε από πρώην εργαζόμενους της Apple – Βίντεο...

Νέο Smart Baby Monitor εφευρέθηκε από πρώην εργαζόμενους της Apple – Βίντεο

Smart-Baby-Monitor

Όταν είστε γονέας, τίποτα δεν θα σας κρατήσει μακριά από το νεογέννητο. Η αγορά είναι γεμάτη από Baby οθόνες που έχουν μόνο μια κάμερα και θα πρέπει να ελέγχετε συνεχώς για να βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας είναι εντάξει. Μια ομάδα από πρώην υπαλλήλους της Apple και υπαλλήλους της Google ίδρυσε μια εταιρεία που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να παρακολουθείτε το μωρό σας.

Το Sproutling όχι μόνο παρακολουθεί τα ζωτικά όργανα του νεογέννητου, αλλά μπορεί να αισθανθεί, να μάθει και ακόμα και να προβλέψει πόσο θα κοιμηθεί το μωρό σας. Το Sproutling Baby Monitor μοιάζει με ένα βραχιόλι και μπορείτε να το τοποθετήσετε στο πόδι του μωρού και αυτό συνδέεται με το iPhone σας.

Οι σχεδιαστές έχουν σκεφτεί όλες τις λεπτομέρειες. Η συσκευή έχει έναν έξυπνο φορτιστή και μια εφαρμογή για κινητά και όλα δουλεύουν μαζί για να προβλέψουν τις συνήθειες ύπνου του μωρού σας και τις ιδανικές συνθήκες ύπνου.

Οι αισθητήρες του Sproutling παρακολουθούν τον καρδιακό ρυθμό, τη θερμοκρασία του δέρματος, κίνηση και θέση. Επίσης επικοινωνεί συνεχώς με το app στο iPhone σας. Η συσκευή είναι τυλιγμένη σε μια ιατρική σιλικόνη και έχει ένα σχήμα που δεν θα παρουσιάσει κίνδυνο πνιγμού εάν το μωρό σας το αφαιρέσει από τον αστράγαλο του. Η συσκευή είναι αποσπώμενη και μπορεί να πλυθεί πολλές φορές, καθώς επίσης να την αλλάξετε σε μεγαλύτερο μέγεθος, όταν το μωρό σας μεγαλώσει.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/slyXHix8hLg

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS