ΑρχικήinetΤο επίσημο βίντεο της Ζάκυνθος summer b.a.s.e. boogie 2013

Το επίσημο βίντεο της Ζάκυνθος summer b.a.s.e. boogie 2013

Βγήκε στο αέρα το επίσημο βίντεο της base boogie διοργάνωσης που έγινε στην Ζάκυνθο, εφέτος το καλοκαίρι, συνεχίζοντας για τρίτη χρονιά μία παράδοση που πάει να γίνει παγκόσμιος θεσμός.

Διοργανωτής και εμπνευστής αυτής της συνάντησης, των απανταχού στο κόσμο  base jumpers, o δικός μας και φίλος του iGuRu, o Στράτος Γιαμουκόγλου.

Το επίσημο βίντεο του δεν διαφημίζει μόνο το άθλημα αλλά και την χώρα μας. Δεδομένου ότι με το base jumping ασχολούνται άτομα από όλο το κόσμο και ότι η προσέλκυση τους, όπου και να είναι αυτή, δημιουργεί εισροή συναλλάγματος στην εκάστοτε χώρα, αξίζει να του πούμε ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια του.

Στα σχόλια του βίντεο αναφέρει στην Αγγλική γλώσσα :

“Ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Ιονίου με τα σμαραγδένια νερά και την πλούσια φύση είναι η Ζάκυνθος.

Βρίσκεται στη δυτική ακτή της Ελλάδας και είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Επτανήσων, το «Λουλούδι της Ανατολής”, όπως οι Ενετοί την αποκαλούσαν, διαθέτει εκπληκτικές, λευκές, αμμώδεις παραλίες και τη μοναδική φυσική ομορφιά. Είναι επίσης η κύρια περιοχή ωοτοκίας για τις χελώνες Caretta caretta στη θάλασσα.

Ευνοουμένo από το Μεσογειακό κλίμα, το νησί είναι ο ιδανικός προορισμός για τις διακοπές του καλοκαιριού και προσελκύει τους φυσιολάτρες και τους λάτρεις της θάλασσας, καθώς παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από υπαίθριες και θαλάσσιες αθλητικές δραστηριότητες .

Μία από τις πιο υψηλές δραστηριότητες σε αδρεναλίνη που λαμβάνουν χώρα στο νησί είναι το BASE jumping και βρίσκεται στην παραλία Ναυάγιο, μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Ευρώπης.”
Επίσης δείτε και το teaser της διοργάνωσης που είχε βγεί πριν λίγο καιρό, αξίζει τον κόπο ….

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS