ΑρχικήinetΓιατί η Google πρέπει να φτιάξει εφαρμογές για τα Windows;

Γιατί η Google πρέπει να φτιάξει εφαρμογές για τα Windows;

Οι χρήστες του οικοσυστήματος των Windows ασφαλώς γνωρίζουν ότι αυτή τη στιγμή η Google δεν έχει καμία εφαρμογή για τα Windows 10 ή για τα Windows Phone / Windows 10 Mobile, εκτός από το Search, το οποίο είναι ουσιαστικά άχρηστο.

Και παρά το γεγονός ότι το YouTube, το Gmail και το Google Maps θα ήταν σίγουρα πολύ επιτυχημένες εφαρμογές στις συσκευές των Windows, η Google εξακολουθεί να μην έχει καμία πρόθεση να επενδύσει στις σύγχρονες πλατφόρμες της Microsoft, αφήνοντας τους χρήστες των Windows 10 και των Windows phone να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις.

Γιατί η Google πρέπει να φτιάξει εφαρμογές για τα Windows;

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις στο YouTube των Windows 10, αλλά είναι αυτονόητο ότι ο ένας επίσημος client εξακολουθεί να φαντάζει ως κάτι το συναρπαστικό για την πλατφόρμα.

Έτσι, ο σχεδιαστής Jei Dawnn οραματίζεται στην τελευταία ιδέα του, το πώς θα μοιάζει μια επίσημη εφαρμογή του YouTube στα Windows 10, με υποστήριξη τόσο για το desktop τόσο και για τα smartphones που έχουν το νέο λειτουργικό σύστημα.

Η ιδέα του YouTube Universal App θα ακολουθεί τη σχεδιαστική γλώσσα της Microsoft και θα εναρμονίζεται με τις άλλες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες σήμερα στα Windows 10.

Θα ξεχωρίζει ένα εικονίδιο hamburger που θα κρύβει όλες τις άλλες επιλογές μενού και θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα βίντεο στο YouTube, να συνδέεστε με το λογαριασμό σας, να έχετε πρόσβαση στις λίστες αναπαραγωγής σας, να ανεβάζετε βίντεο, να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε clip και λίγο πολύ και ό,τι άλλο μπορείτε να κάνετε στο YouTube, αυτή τη στιγμή.

Ο σχεδιασμός βγάζει νόημα και αποτελεί ακόμη μία απόδειξη ότι η Google μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ένα YouTube client για τα Windows 10!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS