ΑρχικήHow ToΗ καινοτομία του Google Duo

Η καινοτομία του Google Duo

Πριν από λίγες μέρες η Google ξεκίνησε την παγκόσμια εξάπλωση του Google Duo, το οποίο έχει γίνει αρκετά αποδεκτό, κυρίως χάρη στην απλοϊκή διεπαφή του και τα απλά χαρακτηριστικά του. Τώρα φαίνεται ότι θέλουν να προσθέσουν νέα χαρακτηριστικά για το app.
Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Duo app της Google είναι ότι προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να πραγματοποιείτε κλήσεις βίντεο, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με τις πολλαπλές ρυθμίσεις. Ωστόσο, η απλοϊκή αίσθηση του μπορεί να μην είναι της αρεσκείας ορισμένων χρηστών, αλλά η Google φέρεται να εργάζεται για την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών μέσα στην εφαρμογή.
Σίγουρα, μια εφαρμογή για κλήσεις βίντεο είναι αρκετά χρήσιμη, είναι βέβαια πολύ κρίμα που μια εταιρεία όπως η Google θα περιορίσει τη χρήση μιας τέτοιας πολυαναμενόμενης εφαρμογής μόνο σε κλήσεις βίντεο, αλλά μπορούμε να ελπίζουμε ότι το audio call θα μπορούσε σύντομα να είναι διαθέσιμες στο Google Duo, σύμφωνα με την + Amit Fulay.

Duo
Εκτός από τα ισχυρά χαρακτηριστικά που το Duo ενσωματώνει ήδη, το audio call θα κάνει σίγουρα αυτή η εφαρμογή πιο ελκυστική για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο.
Το Duo της Google έρχεται με ένα εργαλείο που επιτρέπει στην εφαρμογή να αναβαθμίσει αυτόματα την ποιότητα του βίντεο με βάση την ταχύτητα της σύνδεσης του χρήστη. Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι η κλήση δεν θα τερματιστεί για κανέναν λόγο κατά τη διάρκεια αυτής της αλλαγής.
Το Duo της Google θα μπορούσε επίσης να χάσει λίγο από τον ήχο μόνο αν η σύνδεση είναι πάρα πολύ κακή. Επιπλέον, η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν κλήσεις ήχου – βίντεο, μόνο και εφόσον το επιθυμούν.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS