ΑρχικήinetΜάθετε τα πάντα για τις νέες λειτουργίες του SnapChat!

Μάθετε τα πάντα για τις νέες λειτουργίες του SnapChat!

Καλώς ήρθατε στο SnapChat 2.0! Η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής self-destructing φωτογραφιών και βίντεο κυκλοφόρησε μια σειρά νέων χαρακτηριστικών την Τρίτη. Τι πρέπει να περιμένουν οι χρήστες από το νέο ενημερωμένο SnapChat;

SnapChat

Αρχικά, το Chat 2.0 πάει τα χαρακτηριστικά συνομιλίας ένα βήμα παραπέρα. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το Chat 2.0. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας λίγες συνομιλίες και μόλις οι φίλοι σας εμφανιστούν αρχίστε να μιλάτε ή να κάνετε video chatting με ένα πάτημα”, δήλωσε η εταιρία σε ένα blog post. “Ο φίλος σας μπορεί να ακούσει αν θέλετε να του τραγουδήσετε ένα τραγούδι ή να δει το καινούριο σας κουτάβι που θέλετε να του το δείξετε. Αν δεν είναι εκεί, μπορείτε γρήγορα να του στείλετε μια φωνητική σημείωση για να του πείτε τι εννοείτε. Η καμμιά φορά ένα απλό sticker μπορεί να πει τα πάντα.”

Το SnapChat από την αρχή είχε δώσει έμφαση στο οπτικό περιεχόμενο και φαίνεται ότι είχε τη λειτουργία του chat ως δεύτερη σκέψη. Σε αντίθεση με το Facebook και το Twitter που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στα γραπτά post, η χρήση του SnapChat στηρίζεται στην αποστολή αστείων, ενδιαφέροντων και μερικές φορές περίεργων εικόνων και βίντεο που εξαφανίζονται γρήγορα. Με μια βελτιωμένη λειτουργία chat, φαίνεται ότι ο στόχος της εταιρίας είναι να καταφέρει να ανταγωνιστεί τις πολύ μεγάλες υπηρεσίες μηνυμάτων.

https://www.secnews.gr/102683/oi-efarmoges-mhnumatwn-einai-pleon-megaluteres-apo-ta-social-networks/Οι εφαρμογές μηνυμάτων είναι πλέον μεγαλύτερες από τα social networks!

“Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στο νέο Chat είναι η εύκολη μετάβαση μεταξύ όλων αυτών των τρόπων επικοινωνίας, όπως ακριβώς γίνεται και πρόσωπο με πρόσωπο”, συνεχίζει το blog post. “Όταν αυτό είναι δυνατό, δεν γράφεις μηνύματα, καλείς ή κάνεις video chatting. Απλά μιλάς!”

Φυσικά και υπάρχουν πολλές οπτικές ενημερώσεις. Οι χρήστες τώρα έχουν πρόσβαση σε 200 digital stickers που περιέχουν ότι μπορείτε να φανταστείτε. Γι’ αυτούς που θέλουν πιο εύκολη πρόσβαση στις φωτογραφίες της κάμερας τους, μπορούν να τις επιλέξουν κατευθείαν από την οθόνη μηνυμάτων.

Η εφαρμογή στη νέα της ενημέρωση παρουσιάζει και τις Auto-Advance Stories, μια σειρά με στιγμιότυπα που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα είδος αφήγησης την οποία οι άλλοι χρήστες μπορούν να δουν μέσα σε 24 ώρες.

Τέλος, το SnapChat ενημέρωσε την πολιτική προστασίας του. “Δεν αποθηκεύουμε την ιδιωτική σας  επικοινωνία και δεν δείχνουμε στους φίλους σας μια συνεχή ιστορία από τα πάντα που έχετε δημοσιεύσει. Πιστεύουμε ότι αυτή η προσέγγιση κάνει το SnapChat να μοιάζει λιγότερο με ένα μόνιμο αρχείο και περισσότερο σαν μια συνομιλία με φίλους.”

https://www.secnews.gr/97482/%ce%ba%cf%81%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%cf%8c%ce%bb%cf%80%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-snapchat-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf/btn-large” variation=”btn-info”]10 κρυμμένα κόλπα που κάνουν το Snapchat καλύτερο!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS