ΑρχικήHow ToTo Let's Encrypt προσφέρει Free HTTPS certificates σε όλους!

To Let’s Encrypt προσφέρει Free HTTPS certificates σε όλους! [δείτε πως]

To Let's Encrypt προσφέρει Δωρεάν HTTPS certificates  σε όλους ! 
To Let’s Encrypt προσφέρει Δωρεάν HTTPS certificates  σε όλους !

 

Το Let’s Encrypt επιτρέπει σε ΟΛΟΥΣ να αποκτήσουν Free SSL/ TLS (Secure Socket Layer/ Transport Layer Security) certificates για τους  web servers τους και να δημιουργήσουν HTTPS websites μέσα σε λίγα μόνο βήματα. [σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω].

Το Let’s Encrypt – μια πρωτοβουλία από την Internet Security Research Group (ISRG) – είναι μια νέο, free και open certificate authority που αναγνωρίζεται από όλους τους μεγάλους browsers, συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Mozilla Firefox και  Microsoft Edge.

Πως να εγκαταστήσετε το Let’s Encrypt Free SSL Certificate

Αρχικά, ας πούμε πως θέλετε να λάβετε ένα certificate για το example.com. Για να τρέξετε installation, θα πρέπει να έχετε root access στον example.com web server σας.

Για να κάνετε Generate και να εγκαταστήσετε το  Let’s Encrypt Free SSL Certificate, θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε και να τρέξετε το  Let’s Encrypt client application.

​​ https://www.secnews.gr/102304/ethihak-live-hacking-contest-teleytaia-dekada/btn-large” variation=”btn-success”]EthiHak Live Hacking Contest: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! Προλάβετε σήμερα την τελευταία 10άδα!!!

 

Για να εγκαταστήσετε το Let’s Encrypt Free SSL certificate ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Κάντε Login στον ‘example.com’ web server σας χρησιμοποιώντας SSH με root access.

Βήμα 2: Για να εγκαταστήσετε το Git version control system, πληκτρολογήστε το ακόλουθο command:

apt-get install git

Βήμα 3: Στη συνέχεια κάντε download και install την τελευταία έκδοση του Let’s Encrypt Client application, πληκτρολογήστε τα ακόλουθα  commands:

git clone https://github.com/letsencrypt/letsencrypt
cd letsencrypt
./letsencrypt-auto

Βήμα 4: Όταν ξεκινήσει η εγκατάσταση, πατήστε Enter για να κάνετε accept agreement.

https://www.secnews.gr/102234/olh-h-python-language-se-mia-eikona/Δείτε ακόμα: Όλη η Python Language σε μια μόνο εικόνα… δες την!

 

Βήμα 5: Στην συνέχεια πατήστε Enter για να κάνετε specify το server name χειροκίνητα στο text box (για παράδειγμα:  www.example.com) και στην συνέχεια πατήστε Enter.

Βήμα 6: Έπειτα, εισάγετε το email address σας, όπου θα μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα από το Let’s Encrypt καθώς και να ανακτήσετε τα lost keys, στην συνέχεια πατήστε Enter.

Βήμα 7: Κάντε ένα Review τα ‘Terms of Service,’ και πατήστε Enter για να κάνετε generate και install το SSL certificate.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα λάβετε ένα  ‘Congratulation’ message.

​ https://www.secnews.gr/102390/wifi-slax/Δείτε ακόμα: WiFi Slax: Ένα Linux φτιαγμένο για Wireless Hacking

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS