ΑρχικήinetΤέλος η πλήρης ανωνυμία στο Yik Yak

Τέλος η πλήρης ανωνυμία στο Yik Yak

Το Yik Yak, η εφαρμογή γνωστή για το ανώνυμο sharing στις πανεπιστημιουπόλεις των κολεγίων, κάνει τώρα ένα μικρό βήμα πίσω στην πλήρη ανωνυμία.

Τέλος η πλήρης ανωνυμία στο Yik Yak

Η εφαρμογή εισάγει τα handles, τα οποία θα επιτρέπουν στους χρήστες της εφαρμογής να μοιραστούν μηνύματα και να αναρτούν σχόλια χρησιμοποιώντας προσωπικά ονόματα. Η λειτουργία, η οποία είναι προαιρετική, σηματοδοτεί την πρώτη φορά που το Yik Yak δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ένα όνομα ή ένα ψευδώνυμο.

Τα Yik Yak handles θα λειτουργούν πολύ όπως τα ονόματα χρηστών σε άλλες κοινωνικές εφαρμογές. Οι χρήστες θα πρέπει να επιλέξουν ένα μοναδικό handle, το οποίο μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν για να ποστάρουν ή να απαντήσουν σε yaks. Το χαρακτηριστικό είναι προαιρετικό και ακόμη και για εκείνους που επιλέγουν ένα handle θα εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να καταχωρήσουν ανώνυμα, αν και η εφαρμογή θα χρησιμοποιεί το handle σας από προεπιλογή.

Ο συνιδρυτής του Yik Yak, Brooks Buffington, λέει ότι εμπνεύστηκε από ένα άλλο χαρακτηριστικό, που ονομάζεται reply icons, το οποίο η εταιρεία εισήγαγε πέρυσι. Αυτό το χαρακτηριστικό, το οποίο κατέστησε ευκολότερο για τους ανθρώπους να ακολουθούν συνομιλίες σε ένα ενιαίο thread απαντήσεων, διπλασίασε τον αριθμό των απαντήσεων των ανθρώπων που δημοσίευαν στην εφαρμογή, σύμφωνα με τον Buffington.

Yik-Yak-handles

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η προσθήκη των handles σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η εφαρμογή επιτρέπει στους ανθρώπους να δημοσιεύουν με τα πραγματικά ονόματά τους, εφόσον το επιθυμούν. Αν και αυτό φαίνεται σαν μια μεγάλη στροφή για αυτή τη startup, η οποία είναι γνωστή για την ανωνυμία της, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Yik Yak, Tyler Droll, λέει ότι αναμένει αυτό το χαρακτηριστικό να συμβάλει στο μεγάλωμα της κοινότητας της εφαρμογής.

“Το Yik Yak πάντα σχετιζόταν με την τοποθεσία πρώτα και την ανωνυμία δευτερευόντως,” είπε ο κύριος Droll στο Mashable. “Και ακόμη και με αυτή την εισαγωγή των handles, αυτό δεν αλλάζει, απλά κάνει ακόμη ένα βήμα για να επιτρέψει στους χρήστες να χτίσουν στενότερες επαφές  εντός της κοινότητάς τους.”

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS