ΑρχικήinetOutpour: Οι ντροπαλοί μπορούν να λένε ανώνυμα τα γλυκόλογά τους!

Outpour: Οι ντροπαλοί μπορούν να λένε ανώνυμα τα γλυκόλογά τους!

Το Outpour πρόκειται για μια πλατφόρμα όπου μπορείς να στέλνεις αποκλειστικά και μόνο μηνύματα συμπάθειας και ευγνωμοσύνης στο προφίλ των αγαπημένων σου προσώπων.

Outpour

Δεν είναι όλοι καλοί στο να λένε στους ανθρώπους πώς νιώθουν. Πολλές φορές διστάζουν και άλλες ντρέπονται. Ο Calvin Liu δημιουργός της νέας εφαρμογής Outpour είναι εδώ για να το αλλάξει αυτό…

Η νέα του εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να στέλνεις ανώνυμα μηνύματα αγάπης και ευγνωμοσύνης σε φίλους και γνωστούς που μπορεί να μην τολμάς να εκφράσεις πρόσωπο με πρόσωπο.

Διανύουμε μια περίοδο όπου το trolling και to bulling κυριαρχούν στα κοινωνικά δίκτυα και που ακόμα και το facebook και η google καταργούν την ανωνυμία και επιμένουν σε πολιτικές πραγματικών ονομάτων των χρηστών τους. Αυτή η νέα τακτική όμως εμποδίζει τους χρήστες οι οποίοι θέλουν να εκφράζονται χωρίς να γνωρίζουν όλοι την ταυτότητα τους και εδώ τη λύση δίνει το Outpour.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα όπου μπορείς να στέλνεις αποκλειστικά και μόνο μηνύματα συμπάθειας και ευγνωμοσύνης στο προφίλ των αγαπημένων σου προσώπων. Για να αποφευχθούν τυχόν κακόβουλα και υβριστικά μηνύματα κάτι το οποίο εναντιώνεται στους όρους χρήσης της εφαρμογής ο παραλήπτης του όποιου αρνητικού σχολίου έχει τη δυνατότητα να το σβήσει από το προφίλ του και να καταγγείλει στην υπηρεσία τον αποστολέα η οποία στη συνέχεια θα τον διαγράψει αμέσως.

Για να αποφευχθεί ακόμα το γνωστό πρόβλημα των social media με τη δημιουργία πολλών ψεύτικων λογαριασμών ο κάθε χρήστης θα πρέπει να παρέχει ένα μοναδικό αριθμό τηλεφώνου προκειμένου να εγγραφεί.

Ο Calvin Liu σκέφτεται να επεκτείνει αυτή την ιδέα με την αποστολή ανώνυμων θετικών μηνυμάτων όχι μόνο για πρόσωπα αλλά και για αγαπημένα βιβλία, ταινίες, εστιατόρια δημιουργώντας έτσι μία πλατφόρμα όπου θα μπορούμε να ενημερωνόμαστε για ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και προτάσεις.

Η εφαρμογή προς το παρόν διατίθεται μόνο για συσκευές Apple οι οποίες διαθέτουν το σύστημα iOS αλλά ο δημιουργός σκοπεύει να την επεκτείνει και σε συσκευές Android.

Φυσικά και δεν χρειάζεσαι ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας για να πεις στους ανθρώπους πώς νιώθεις αλλά για τους πολύ ντροπαλούς είναι μια έξυπνη λύση…

Πηγή: protothema.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS