ΑρχικήinetΨάχνετε κάποιο ανταλλακτικό? Στείλτε στο PartPic μια φωτό ! ;)

Ψάχνετε κάποιο ανταλλακτικό? Στείλτε στο PartPic μια φωτό ! ;)

Ψάχνετε κάποιο ανταλλακτικό? Στείλτε στο PartPic μια φωτό ! ;)
Ψάχνετε κάποιο ανταλλακτικό? Στείλτε στο PartPic μια φωτό ! 😉

Ας το παραδεχθούμε λοιπόν…. όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας θέλαμε κάποιο ανταλλακτικό, αλλά επειδή λίγοι από εμάς είναι μηχανικοί ή ξέρουν ακριβώς τι θέλουν… οι υπόλοιποι απλά κοιτούσαμε το άγνωστο και παρακαλούσαμε να μας πέσει απ’ τον ουρανό… Όλοι μας έχουμε περάσει την λεγόμενη “κρίση του ανταλλακτικού” όπου χρειαζόμασταν ένα και μόνο μικρό ανταλλακτικό που θα μας έφτιαχνε το πρόβλημα… αλλά δεν το είχαμε. Ούτε και ξέραμε που να το βρούμε…

Ίσως υπήρχαν και φορές που ψάξαμε απεγνωσμένα κάποιο κοντινό σε εμάς μαγαζί, και έπειτα από πολύ κόπο μας ενημέρωσαν απλά ότι το συγκεκριμένο ανταλλακτικό δεν είναι σε stock. Το παραγγείλαμε, και περιμέναμε… και περιμέναμε… πόσο; τρεις τέσσερις βδομάδες να έρθει από καμία μακρινή Κίνα….. και όταν τελικά το πιάσαμε στα χέρια μας είδαμε πως είναι …. λάθος!!!

https://www.secnews.gr/100610/ethihak-security/btn-large” variation=”btn-success”]Το πρώτο EthiΗak live Contest είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

Όχι, δεν σας παρακολουθώ! Απλά τα έχουμε περάσει όλοι μας! Κι ακούγεται τόσο αναποτελεσματικό τώρα που το περιγράφω! Την λύση έρχεται να δώσει μια νέα startup, που σκοπό έχει να μας βοηθήσει να βρούμε τα χαμένα κομμάτια (όχι του παζλ) με τη βοήθεια ενός visual search tool για την εύρεση των ανταλλακτικών. Ονομάζεται PartPic. Και είναι υπέροχο! Χρησιμοποιπώντας το δικό του image- recognition software, το PartPic συνεργάζεται με προμηθευτές όχι μόνο για να ψηφιοποιήσει τους καταλόγους τους, αλλά και να κάνει όλα τα εσωτερικά μέρη searchable στους καταναλωτές που χρησιμοποιούν smartphones.

Με αυτό το νέο σύστημα αντί να προσπαθείτε να κάνετε match σε έναν χοντρό χάρτινο κατάλογο ανταλλακτικών, απλά μια δυο φωτογραφίες του μέρους που θέλετε με το smartphone σας και πραγματοποιείτε ένα search. Το  PartPic  software  θα ταιριάξει την  photo σας με την photo του προμηθευτή για να βρείτε αυτό που ζητάτε!  ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

https://www.secnews.gr/101724/profulaktika-allazoun-xrwma-otan-entopisoun-smn/btn-large” variation=”btn-info”]Διαβάστε ακόμα: Προφυλακτικά που αλλάζουν χρώμα όταν εντοπίσουν ΣΜΝ? Είναι γεγονός!

Πως σας φάνηκε η ιδέα αυτή; Περιμένουμε τα σχόλιά σας παρακάτω!

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS