ΑρχικήinetH Nokia επιστρέφει στην αγορά - Δεν αποκλείεται & νέο phone μες...

H Nokia επιστρέφει στην αγορά – Δεν αποκλείεται & νέο phone μες στο 16

H Nokia επιστρέφει στην αγορά - Δεν αποκλείεται & νέο phone μες στο 16
Nokia CEO Rajeev Suri Speaking At MWC 2016

To Mobile World Congress 2016, στην Βαρκελώνη, συνεχίζει να μας ξαφνιάζει με τα υπέροχα νέα του.

Το εικονικό brand Nokia θα εμφανισθεί και πάλι σε smartphones στο εγγύς μέλλον, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Nokia Rajeev Suri .

https://www.secnews.gr/100610/ethihak-security/btn-large” variation=”btn-success”]Το πρώτο EthiΗak live Contest είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

Η φινλανδική εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει με τα σχέδιά της για το re-enter στην αγορά των smartphone. Ωστόσο, ο Suri,  δήλωσε πως η εταιρεία δεν λειτουργεί με κάποιο deadline  και δεν υπάρχει βιασύνη. “Θα μπορούσε να συμβεί το 2016, θα μπορούσε να συμβεί και αργότερα», είπε.

Η εταιρεία αποχώρησε από την αγορά δραματικά, πωλώντας το τμήμα των smartphone της στη Microsoft για 7,2 δισεκατομμύρια δολάρια $. Τώρα, η εταιρεία επιθυμεί να εισέλθει εκ νέου στο παιχνίδι με την αξιοποίηση της ρήτρας στη σύμβαση πώλησης που επιτρέπει στη Nokια να χρησιμοποιεί το σήμα της σε κινητά τηλέφωνα και πάλι, αρχής γενομένης από το 2016.

Πίσω στο 2015, η Nokια είχε επιβεβαιώσει τα σχέδια επιστροφής της: «Η αναγνώριση της μάρκας εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλά σε όλες τις μεγάλες αγορές”, δήλωσε ο Suri. «Πιστεύουμε ότι είναι ένα καλό επιχειρηματικό μοντέλο.”

Ο Suri επιβεβαίωσε πως εάν η εταιρεία βρει το σωστό συνεργάτη για την επόμενη παρτίδα των smartphones, θα χαρεί να προχωρήσει μαζί του μπροστά. Η Nokια είχε ως στόχο να βρει έναν συνεταίρο από το τέλος του  2015, αλλά ο Suri δεν ανησυχεί καθόλου γι’ αυτό. «Δεν βιαζόμαστε καθόλου,” είπε.

https://www.secnews.gr/101707/ta-agaphmena-sas-apps-sas-kataskopeuoun/Δείτε ακόμα: Ναι, είναι αλήθεια πως τα αγαπημένα σας apps… σας κατασκοπεύουν! 😎

“Δεν θέλουμε απλά να βάλουμε logos σε κάποιου τις συσκευές”., δήλωσε ο Suri. “Πρέπει οι χρήστες να νιώθουν την Nokια, αυτό που ήξεραν τόσα χρόνια”.

Η εταιρεία επίσης στοχεύει στο να χτίσει 5G mobile networks και να γίνει ο ηγέτης του επόμενου κύματος συνδεσιμότητας.

Για να δούμε λοιπόν…

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS