ΑρχικήinetΑγοράστε όπου δέχονται VISA με την νέα Bitcoin Debit Card !

Αγοράστε όπου δέχονται VISA με την νέα Bitcoin Debit Card !

Αγοράστε όπου δέχονται VISA με την νέα Bitcoin Debit Card !

Σας παρουσιάζουμε την πρώτη Bitcoin debit card που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ. – Η Shift Card. Τώρα λοιπόν οι Coinbase users στις 24 πολιτείες των ΗΠΑ θα μπορούν να ξοδέψουν τα bitcoin οπουδήποτε γίνεται αποδεκτή μια κάρτα VISA.

Αγοράστε όπου δέχονται VISA με την νέα Bitcoin Debit Card !

Με αυτό, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις Βιtcoιn Shirt Cards για να κάνουν online και offline shopping σε περισσότερες από 38 εκατομμύρια συμβαλλόμενες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο. “Χάρις στα Shift Payments, τώρα πλέον είναι δυνατό να χρησιμοποιούμε bitcoin για να αγοράσουμε πετρέλαιο, είδη πρώτης ανάγκης, και πάρα πολλά ακόμη αγαθά. Με την Shift Card, μπορείτε πλέον να ξοδέψετε bitcoin οπουδήποτε στον κόσμο που δέχονται και κάρτες VISA,” σύμφωνα με δήλωση που αναρτήθηκε στο Coinbase website.

Μέχρι στιγμής, η κάρτα υποστηρίζει Coinbase και Dwolla accounts. Μπορείτε να προσθέσετε και τους δύο λογαριασμούς σας στο app και να παρακολουθείτε όλες τις μεταφορές σας ανά πάσα στιγμή. Το Coinbase αναφέρει πως τα τελευταία χρόνια, το Βιtcoιn έχει γίνει τόσο δημοφιλές και η Shift Card καταστά τη ζωή των χρηστών πολύ πιο εύκολη για τις καθημερινές τους πληρωμές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Shift Card για να πληρώσετε το πετρέλαιο ή την βενζίνη σας, τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ, τα αεροπορικά σας εισιτήρια, και τόσα άλλα καθημερινά πράγματα! Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν κάποια έξοδα ή επιβαρύνσεις πληρωμών.

The-Shift-Card-2

Πως μπορώ να αποκτήσω την Βιtcoιn Shift Card;

Το να αποκτήσετε κι εσείς μια Βιtcoιn Shift Card είναι αρκετά εύκολο.
– Συνδέστε τον Coinbase account σας στο shiftpayment.com website.
– Οι Coinbase users πρέπει να συμπληρώσουν την διεύθυνσή τους μαζί με το ποσό των $10 δολαρίων, πληρωμένα σε Βιtcoιn .

Αυτό είναι όλο. Η Shift Card θα σας αποσταλεί στο mail σας λίαν συντόμως.

 

Αυτά αφορούν φυσικά όσους μένουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού! Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία πότε θα έρθουν τα νέα αυτά και προς τα μέρη μας!

https://www.secnews.gr/100186/%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%BF-spymel-trojan-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%B5/Διαβάστε ακόμη: Με κλεμμένα πιστοποιητικά το Spymel Trojan αποφεύγει τα antivirus!

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS