ΑρχικήinetO πόλεμος τιμών μεταξύ Google και Αmazon στον τομέα των cloud υπηρεσιών...

O πόλεμος τιμών μεταξύ Google και Αmazon στον τομέα των cloud υπηρεσιών πλήττει τις μικρότερες επιχειρήσεις

Google-vs-AmazonΤο Dropbox, το Box, καθώς και άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες στον τομέα των cloud υπηρεσιών επηρεάζονται από την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Google και Αmazon, καθώς οι δύο εταιρείες μειώνουν διαρκώς τις τιμές των cloud υπηρεσιών, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει η μία την άλλη.

“Αυτές οι εταιρείες θα οδηγήσουν τις τιμές στο μηδέν. Να περιμένετε από την Google ή το Amazon να συνεχίσει να μειώνει τις τιμές για εσάς. Το «δωρεάν» όμως, δεν αποτελεί επιχειρηματικό μοντέλο”, δήλωσε ο Aaron Levie, συν-ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Box, εκφράζοντας τις ανησυχίες του.

Το New York Times αναφέρει ότι εταιρείες όπως Dropbox, Ηightail και Box κάνουν το καλύτερο δυνατό και παλεύουν να κρατηθούν στην επιφάνεια, καθώς η Amazon και η Google συμμετέχουν σε έναν πόλεμο τιμών. Και ενώ οι δύο γίγαντες μπορούν να αντέξουν οικονομικά την μείωση των τιμών, καθώς έχουν αρκετές εναλλακτικές πηγές εσόδων, εταιρείες όπως οι προαναφερόμενες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Και ενώ ο πόλεμος συμφερόντων καλά κρατεί, οι δύο κυρίαρχες εταιρείες έχουν μειώσει τις τιμές των αντίστοιχων υπηρεσιών τους, σε ανησυχητικά ποσοστά, προσπαθώντας να προσελκύσουν νέους πελάτες.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS